Francia Bulldog műtéti költség kifizetés lehetőségek mik?
Ha már ismernek, akkor egészen biztosan.
Amikor Csibészt műtötték, az állatkórház, a beutaló orvossal konzultálva ajánlott részletfizetést. (szerencsére megoldottam)
Ebben a témában nem tudok segiteni, de viszont lehet kutyára is biztositást kötni, úgy mint magadra. Hogy pont milyen megnevezése van azt sem tudom, de ha utána nézel 100, hogy 10 perc alatt megtalálod a lényeget. Fizess érte mondjuk havi 2-5 ezret és ha gebasz van akkor anyagilag segitenijük kell.
Én is fontolgatom, hogy kötök mert 2 franciám van itthon. Nyáron egyiknek a lábujjközét kelett felvágni mert toklász ment bele. 1 vágás, 2 kenőcs 10 egy hétig, plusz ellenőrzés 50e ft volt.
Kölcsönkérés, kisállatbiztosítás (ha kötöttél ilyet), hitel fevétele, valamilyen értéktárgy eladása - ilyen lehetőségek vannak.
Az állatot kezelő állatorvos még csak-csak ad részletfizetési lehetőséget, HA ismer téged, de egy állatkórház nemigen...
Ismerek olyat, aki lemondott az állat tulajdonjogáról, és egy állatvédő szervezet segítségét kérte, és olyat is, akinek az állatát altatni kellett, mert nem tudta kifizetni a kezelés költségeit.
Ez nagyon, nagyon rossz, hogy így van, de tényleg ez a helyzet... Emberek is meghalnak azért, mert nem tudnak nagyon költséges kezeléseket kifizetni... sajnos olyan lett a világ, hogy nem sokakat érdekel ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!