milyen kutyát szeretnél? kicsi, közepes, nagy? benti kutya lenne? mennyi időd van vele sétálni? menhelyi nem jöhet szóba?
2010. okt. 20. 20:15
2/21 anonim válasza:
CANE CORSO egyértelemű!:)
és ne ítélj külső alapján, szuper okos, jól kijön a gyerekekkel, nem vad típus, hihetetlen egyéniségek, és van szerencsém ismerni is egyet, imádom!:)
Egy pár alkalommal kell neki kutyasuli, az alapdolgokat nem árt ha tudja!
22/L
2010. okt. 20. 20:18
3/21 anonim válasza:
11 évesenk cane corso. Nagyon értelmes tanács.. Nekem is caném van, de sok felnőttnek sem ajánlanám, nemhogy gyereknek, gondolom első kutyának....
2010. okt. 20. 20:20
4/21 anonim válasza:
hát akkor a tiéd nincs megnevelve!:)
11éves akármilyen kutyát vesz a szülei úgyis segítenek a nevelésében. De mind1 úgyis ő fog dönteni
2010. okt. 20. 20:22
5/21 anonim válasza:
menj el a közeli menhelyre:) nagyon sok kutyus közül válogathatsz és ezzel még jót is teszel !! :)
2010. okt. 20. 20:23
6/21 anonim válasza:
most miért kell igy szídni azt aki a cane corsót ajánlotta? nekem az első kutyám yorkshire terrier volt , mindenki lehurrogott , hogy 12 éves gyereknek , első kutyának yorkshire terrier..pff..nem fogom tudni megnevelni...és tök okos kutya..halgat rám , makacs természete ellenére , és soksok parancsot tud..
2010. okt. 20. 20:24
7/21 anonim válasza:
Kicsik közül mivel fiú vagy pl: francia bulldog, ha sokat mozogsz akkor beagle, esetleg tacskó, foxi. Köezepes meg nagyobbak közül pl: magyar vizsla, németjuhász, boxer, golden retriver, labrador.
Mivel 11 éves vagy én nem ajánlok olyan kutyát, akinek a neveléséhez erős kézre van szükség.
2010. okt. 20. 20:24
8/21 anonim válasza:
Én is Kutyuson gondolkozom, nekem eddig ezek tetszettek: törpe schnauzer, bolognese, cavalier king, golden retriver, labrador, beagle, de itt kedvedre keresgélhetsz :-)
12/L
2010. okt. 20. 20:25
9/21 anonim válasza:
20:24-es köszi!!!:)
én ajánlottam a corsot!
Ja meg első kutyának.... a kutya nem olyan dolog, hogy 2 év múlva le cserélem. Valószínű hosszú-hosszú évekig velük marad majd. Én tuti meg engedném a gyerekemnek, és persze segítenék neki a tanításában ennyi!
2010. okt. 20. 20:27
10/21 anonim válasza:
Az enyém meg van nevelve, de nem könnyen kezelhető kutya, mert makacs, önfejű. Egy erős kezű gazdi kell neki. Kérdezz meg tenyésztőket is. És nem mindegy, hogy egy 2 kilós yorkie agresszív, ha mégsem sikerül megnevelni vagy egy 40-60 kilós cane corso, amelyikben nagyon is benne van az őrző-védő hajlam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!