Ha a kutyádat tenyésztőből származik, meg tudnád írni, hogy mennyiért és milyen fajta?
Szeretnék terepszemlét tartani az árakról, hiszen ezeket sosem írják ki publikusan a tenyésztők. Megoszthatsz egyéb információt, ha szeretnél, elsősorban csak a fajtára és az árára lennék kíváncsi. Szeretném látni, hogy nagyjából milyen költségekkel számoljak, ha éppen az adott fajta mellett döntök.
Nagyon szépen köszönöm!
12.
De ilyenkor írják, hogy:
- "De a tenyesztős ember 1012% biztonas szűreti és egécséges lesz."
- "Én igényes vagyok, meg telik rá!"
- "De olyan van a KájlidzsenerAriadnagrande-nek is."
12: és 5 milliót is költenél rá, ha pl megbetegszik? Ez már inkább mutatja, h mennyit ér neked :)
Amúgy tényleg szép dolog állatot menteni, én örökbe fogadtam és van egy border colliem, aki 600 volt - hogy a kérdésre is válaszoljak-.
Biewer Terrier: 180.000-. (2019), ismerős ugyaninnen hozott 2021. elején, ekkor már 250.000-. volt
Malinois: 180.000-. (2020.) IGP vonal, sportra
Amstaff 150 e, szerzodessel tenyesztotol. 5 eve vettem 7 honaposan. Olasz tobbszorosen dijnyertes hires apa, dijnyertes magyar anya. Kozos sportra vettem.
Kicsit nem akartam,mert igy is sok volt 2 eves koraig varni, hogy egyutt kocogjunk/fussunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!