Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen szőrserkentő szerek...

Milyen szőrserkentő szerek vannak?

Figyelt kérdés
Olyanok amitől hoszabb szőre nő vagy vmi? Még csak 4 hónapos.
2010. okt. 20. 16:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Egy kutyát az ember a maga örömére vesz. Ha valami plusz cél van vele, akkor a választásnál szelektál, honnan vegye.

Sajnos a szőrös kutyáknál vannak periódusok, amikor nem a legideálisabb a minősége a szőrnek. Lehet valamennyit segíteni a különböző szerekkel, de aki kiállít, tudja, mikor van a kutyája abban az állapotban, hogy nincs értelme nevezni bizonyos időpontokban.

2010. okt. 21. 17:01
 12/27 A kérdező kommentje:
Tökéletes állapotban van a kutyus, csak rövidebb szőrű változat,és hallottam már ilyen csoda szőrnövesztőkről. Egyébként indul novemberben :)
2010. okt. 21. 17:15
 13/27 anonim ***** válasza:

Pedig a kutya társnak ,családtagnak való.

Gondolom, szaporítani is fogsz, hogy bejöjjön valami kiadás...

Ez a bóóót...

2010. okt. 21. 17:16
 14/27 A kérdező kommentje:
Bocs de ez a fajta nem szaporításra való, mert olyan drága h minden szaporító elkerüli szerencsére, és csak akik igazán akarnak azok találnak rá. Szóval nem , nem fogok szapoírtani. Ja és természetesen a legjobb barátom, és nem tudom h a szőrtápláló szerektől hogyan jutottál a legelvetemültebb szapoírtóig. Ez az oldal nem csak szaporításról szól.
2010. okt. 21. 17:38
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha alapból normál szőrzetűnek született, nem találsz olyan varázsszert, amitől hosszú szőrű lesz. A szőr minőségén valamit lehet javítani, de megváltoztatni nem hiszem, hogy lehet. Kb olyasmit akarsz, mint régen az emberek, amikor sorban álltak a Bánfy hajszeszért, mert hajnövesztőnek hirdették.:))
2010. okt. 21. 18:12
 16/27 anonim ***** válasza:

Mi az istennek akarsz más kutyát csinálni belőle, mint ami lenne?

Talán még implantátumra is vetemedsz?

Miért nem jó neked a kutya olyannak, amilyennek egészségesen és természetesen fejlődik?

Magadat alakítsd külsőleg, ne a kutyádat, az nem tud védekezni!

2010. okt. 21. 18:22
 17/27 anonim ***** válasza:

T. utolsó hozzászóló...

Miért ez a felháborodás?

Nem akar a kutyájával semmi extrát, csak szeretné, ha a neki tetsző formában tudná a kiállításon bemutatni. Végül is néhány biotin, vagy halolaj készítmény nem teszi tönkre a kutyát.

Nagyon sok szőrös kutyatulajdonos használ plusz termékeket a kutyája feljavítására, hogy a kiállításon az elvárt formát mutassa.

2010. okt. 21. 19:26
 18/27 A kérdező kommentje:
Maximálisan ellátom a kutyust, mindene megvan, luxus élet, csak ha nem vagytok kiállítók, nem érthetitek ezt az egészet, h minél jobb és jobb legyen a kutyátok. Ez a kiállítóknak a vérükben van. Mellesleg enm úgy növeszteni akartam azt tudom h nem lehet, csak szépíteni. H gyönyörű fényes egészzséges szőrzete legyen. Igaz még kölyök, gyönyörű neki, csak semmit nem akarok a véletlenre bízni :)
2010. okt. 21. 19:27
 19/27 anonim ***** válasza:
Még jó hogy 1 db komáromban megnézett kiállítás után már vérbeli kiállító vagy.
2010. okt. 21. 19:43
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem attól vagyok az. Eddig macskával versenyeztem, az érzés viszont ugyan az :)
2010. okt. 21. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!