Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 14 éves tacskóm rám támadt,...

14 éves tacskóm rám támadt, de mér?

Figyelt kérdés

igen rám támadt

ha nem ugrok el akkor megharap

csak úgy jöttem és szerintem nem ismert meg

szerintetek mért támat meg engem?

érdekös mindenesetre -.-

2010. okt. 20. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h bajok vannak a látásával,vizsgáltasd meg állatorvossal.Lehet tényleg nem ismert meg.Bár akkor a szaglása sem vmi jo,mert azt már rég éreznie kellett volna...Sztem kérd állatorvos véleményét.
2010. okt. 20. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem érintette a ruhádat mostanában másik kutya?
2010. okt. 20. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Lehet valami olyan illatot/szagot érzett a ruhádon,ami Neki nem tetszett. De a korára való tekintettel én mindenképpen felkeresném az állatorvost.
2010. okt. 20. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáltasd ki alaposan egy JÓ dokival,idős kutyák viselkedésváltozását betegség okozza általában.
2010. okt. 20. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Öreg, nem működnek már tökéletesen az érzékszervei. A 16 éves tacsim is morgott mikor jöttem haza a suliból, beszélj hozzá, hogy a hangodról felismerjen. Így nem lesz gond. Az állatorvos valószínű azt fogja tanácsolni, hogy altassátok el, mondván hogy "ne szenvedjen". Szenvedésről persze szó sincs, annál inkább az altatásért járó x ezer forintról. Nem minden doki ilyen, de sajnos a többségre jellemző. Az idős embereket sem altatjuk el, csak azért mert megöregedtek. Nem teljesen ugyanaz a szitu, de remélem tudom szemléltetni a dolgot ezzel a példával.
2010. okt. 20. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
15:41-nél a pont!!!
2010. okt. 20. 15:50
 7/12 anonim ***** válasza:
szenilis lett szegényke. 14 éves kutya kb olyan mint egy 100éves ember.
2010. okt. 20. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Alzheimer :D
2010. okt. 20. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:

15:49-re szavazok!

Valószínűleg a látásával (is) lehet gond, és miközben békésen szunyókált, te meg csöndben elhaladtál mellette, felriadt, megijedt és (mivel nem szóltál hozzá,nem ismert meg) ösztönösen támadásba lendült.

Ebben a korban általában a kutyáknak nagyon rossz, hiányos és (ha van még) nagyon tompa a fogazatuk! Mivel akart volna harapni?:-)

2010. okt. 20. 16:02
 10/12 A kérdező kommentje:

a fogazatával semmi gond nincsen, hatalmas erős szemfogai vannak,

idegent rengetegszer harapott már meg és elég nagyot is harap

köszi a válaszokat, 15:49 -el értek egyet a leginkább

2010. okt. 20. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!