Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lesz egy törpe tacskó kölyköm...

Lesz egy törpe tacskó kölyköm az a kérdésem hogy hogy kell ezt a kutya fajtát tartani nevelni házban szeretném tartani?

Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 21:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
És ezt gyakorikérdésekről akarod megtudni?xd Még a kérdésed is érthetetlenül van leírva. Hát ne haragudj, de pont az ilyeneknek nem kéne kutya, akár tacskó, akár nem. Rohadt nagy felelősség egy kisállat, csak hogy tudd! Mielőtt a fejedbe veszel ilyen dolgokat és gondolkodás nélkül, felelőtlenül döntesz, előbb inkább készülj fel rá és utána határozd el magad. Vagy még jobb: ha már agyatlanul eldöntötted hogy márpedig neked lesz kutyád, de még semmit se tudsz róla, óvatosabban fogalmazd meg a kérdésedet.
jan. 17. 14:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Hallod te nekem ilyeneket ne itogassál elötte már utána olvastam csak kiváncsi voltam hogy másnak mi a tapasztalata a tacsko kutyusokrol amugymeg az ilyeneket kéne ki tiltanininnen mint te
febr. 2. 22:11
 13/13 anonim válasza:
gondolom c type vagy
febr. 2. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!