Hány fokban tesztek valamit a utyaház ajtaja elé?
De miert kell valakinek aki olyan okos mint te, 10 es, hogy kutyája legyen? Miert nem hagyod a kutyatartast az olyan szerinted “liberalisokra” akik bennt tartják a kutyat ? Ja, mert legyen neked kutya igaz, ha kinézel ablakon neked is legyen kutya csak ne kelljen szeretni es beengedni a hidegben!
Ne felejtsd el hogy az életben mindent visszakapsz! A karma mar csak ilyen.
Majd nézel te be a hidegből a meleg ablakokra
12 es, ne okoskodj! Ne hasonlítsd össze a vadon élő állatokat a háziállatokkal, akik genetikai állománya mar megszokta az ember körüli komfortot es meleget es ételt!
Mar 3 szorra írod ezt hogy az állatok mindig kinnt éltek szöveget gondolom nagyon elégedett vagy ezzel azert mind szajkózod, hogy ne érezd magad hibásnak de nem is lenne mivel érezd !
Haziallat kutya es farkas közt sok evolúciós különbség van!
Ülj le egyes!
Az eletben tenyleg mindent mindenki visszakap elobb vagy utobb. Latom ezt magam korul es magamon is. Valamikor te is megtudod,milyen a hidegben ejszakazni futetlen lakadban nedves agxon (merg a pokroc nedves lesz meg a szivacs is) na meg maganxosan elni. Mert a kertben maganyos ,hogy ki van zarva a csaladtol kivulre.
Nalam lakasban van a nagytestu kutya,az agyon alszik,ha birja az aktualis futesi hofokot,fozok neki,nem orditok vele ,hanem kedves es udvarias vagyok. Szoktam gyakran puszilgatni ,olelgetni es megsimogatni,maszirozni. Sokszor odabujik alvasnal hozzam. Sokkal szofogadobb es nyugodtabb,minr az elozo kutyam,akivel orditoztam es turelmetlenkedtem.
En ugy vagyok vele,h ha nekem lehet meleg telen,legyen neki is. Ha nekem lehet vizallo meleg ruham telen osszel tavasszal,akkor lehet neki is.
#12, szóval szerinted egy vizsla genetikai hulladék? Vagy azbextrém rövidszőrű borderem egy genetikai hulladék?
Még jó, hogy legalább a gyereked nem genetikai hulladék, hisz ő kibírja a telet kint a kertben, meztelenül is, igaz?
18-as, egy vizsla bírja a hideget. A szomszédunkban volt két vizsla, mindig kint teleltek. Egyikük 8 évesen múlt ki májrákba, a másikuk 12 éves korában, vakon, süketen, végelgyengülésben. Az égvilágon semmi nem volt az óljukban, tán még pokróc se.
17-es, ha te ilyen felfogású vagy, akkor tartsd így a kutyádat. Szabad világ van. Engedd be az ágyadba, ha az úgy jó neked, stb. De más ember máshogy viszonyul egy állathoz. Például felfogja, hogy az állat nem ember.
Sajnos bizonyos emberekben sincs sok emberség. És mégis pont annyi joguk van, mint az értelmes vagy liberális társaiknak...
Vizsla, mint kinti kutya. Nyilván van olyan felelőtlen barom, aki ezt elhiszi. És van olyan szaporító, aki bármilyen szar helyre ad kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!