Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám ugat minden délután...

A kutyám ugat minden délután 3-tol etetésig. Etetni a munka miatt van, hogy csak 6-kor tudok. Miért csinálja?Szóltak a szomszédok, hogy zavaró.

Figyelt kérdés

2023. okt. 31. 17:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Felnőtt emberek hogy a fenébe nem gondolnak erre amikor kutyát vállalnak?
2023. okt. 31. 20:08
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
#11 Ez engem is sokszor elgondolkodtat. Én hónapokig jártam könyvtárba (akkor még nem volt internet), mielőtt először mertem volna vállalni. Aztán a sors úgy hozta, hogy az út széléről mentettem egyet, de akkor az első két hétben még inkább rákapcsoltam. Manapság meg hopp, nincs gyerekem, jó lenne egy kutya, közben az óvodásoknak írt alapkönyvet sem értelmezi, meg sem veszi a "gazdi".
2023. okt. 31. 21:31
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

Miért ugat? Mert csesztek vele foglalkozni és frusztrált, vagyert elrontottad teljesen a nevelését és a napi adagját akarja így?

Egyébként a napi séta miért is nincs benne az életében?

2023. okt. 31. 21:48
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
#13 Na, megjött az egységsugarú gyk vállalkozó (gyk alias gyökér), akinek a napi séta az első, ha kutyát lát, ezzel fitogtatva, hogy nem ért hozzá, de hozzá akar szólni. És mielőtt a többi gyk (értsd: gyökér) leugat, szólok, hogy ezzel nem azt mondom, hogy nem kell napi séta a kutyáknak, hanem azt, hogy aki ennyit tud kibökni magából, az ne okoskodjon.
2023. okt. 31. 22:43
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Reggel este kell etetni feladaggal.

Uljon melletted munka alatt! Vidd be a hazba mer valszeg fsjnak az ituletri a hidegtol. Es igenyli a tarsasagot.

Ne tarsd soha kinnt szegenyt.

2023. nov. 1. 05:28
 16/23 anonim ***** válasza:

13 évesen... már nem annyira csoda, noha nem OLYAN idős.

A miénk akkor kezdett folyamatosan ugatni, amikor romlott a látása, a hallása és emiatt bizonytalan volt, félt.

2023. nov. 1. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
#14 ő még mindig többet tett hozzá, mint te, az megvan?
2023. nov. 1. 18:12
 18/23 anonim ***** válasza:
11%
17 honnan tudod? Nem írt semmit, amibõl erre következtethetnél.
2023. nov. 1. 20:21
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
#14, amíg a kérdező nulla információt közöl, mégis mit lehetne javasolni? Az sem derült még ki, hogy pontosan mi az ugatás kiváltó oka. De kérlek, javasolj valami nagyon okosat.
2023. nov. 2. 22:47
 20/23 anonim ***** válasza:
15%
#19 Javaslok egy nagyon okosat. Ha a kérdező nem mondott semmit, ne feltételezd, hogy nem is sétáltatja a kutyát, és ne mondd azt, hogy ha sétáltatná, varázsütésre megoldódna minden problémája...
2023. nov. 2. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!