Az ilyen fehér kis görcsök azok miért ilyen agresszívak?
Én is tapasztaltam. Arra tippelek hogy túl van szaporîtva, idegbetegek, nem szelektálják őket, a gazdáik meg általában nem törődnek komolyabb szinten a kutyával, csak cuki kicsi szőrös legyen.
Ezek egyébként a bichon/bichon keverék kuyták ha ugyanarról beszélünk.
Minél kisebb annal harciasabb mert kicsi es fél es kompenzal testmérete miatt
Embereknel is így van, minél ”kisebb” annál nagyobb a pofája
"Embereknel is így van, minél ”kisebb” annál nagyobb a pofája"
én az ellenkezőjét tapasztaltam, a benga állatok szoktak keménykedni
"én az ellenkezőjét tapasztaltam, a benga állatok szoktak keménykedni"
Hát, nem tudom hova jársz te hogy így tapasztalod... ez hülyeség.
Még a c-k között is mindig az a leg balhésabb kötözködő nagy pofájú amelyik a leg kisebb.
1. A kistestű kutyákat hajlamosabbak nem megfelelően nevelni, mert úgy vannak vele, hogy kicsi, nem okozhat komoly sérülést, meg vicces, ha morog (nincs igazuk). - Ehhez azért megjegyezném, hogy ha hülye egy kutyás, akkor mindegy, hogy mekkora kutyája van. [link]
2. Viselkedhet így egy kutya korábbi rossz tapasztalat miatt, például ha bántották, megtámadták, ők is általánosíthatnak, mentett kutyáknál gyakori, de ha nem mentett, akkor is érheti támadás akár csak egy séta alkalmával, ami után reaktív lesz.
3. Szaporítás miatt is előjöhet genetikai idegrendszeri betegség, és mivel az ilyen kutyák népszerűek, a szaporítók ebben jó pénzt látnak, nem szűrnek betegségekre természetesen, sajnos igény van az "olcsó cuki kutyákra".
Bichon havanese,bichon bolognese
Felénk is ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!