Menhelyről el lehet hozni egyszerre több kutyát is?
Pl. 2-3. Arra lennék kíváncsi, hogy az ottani gondozók megengednék-e, persze ha az illető teljes mértékben el tudná őket látni.
Lenne mégegy kérdésem ezzel kapcsolatban. Ha elmegyek menhelyre kutyusért, akkor az hogy zajlik? Bemegyek, megmondom, hogy szeretnék egy kutyust, kitöltöm a papírokat (ha kell), megfizetem a költségeket és ennyi? Vagy hogy zajlik ez az egész?
És most ne azzal gyertek nekem, hogy menyjek el egy menhelyre és kérdezzem meg. Kérlek...
Én úgy tudom, hogy a jobb menhelyeken úgy zajlik, hogy bemész, megnézed a kutyákat esetleg elmondod milyen elvárásaid vannak, milyen típusú kutyát keresel, milyen házban laksz, van-e gyerek, stb és ez alapján segítenek neked kiválasztani a megfelelőt vagy elmondják melyiket ajánlják Neked. Ha megvan a kiszemelt akkor elmennek hozzád és megnézik, hogy milyen körülmények közé kerülne a kutyus, esetleg közösen a gondozókkal kitöltitek a szerződést és vagy te mész el a kutyáért vagy ők viszik ki Neked. Ez a normális menhelyekre vonatkozik.
Nálunk sajnos nincs ilyen. Mikor mentem kutyáért körbe néztem és kiszemeltem egy kölyköt magamnak, mondtam majd megbeszélem a párommal esetleg eljön ő is és majd közösen választunk erre azt a választ kaptam, hogy ha kell akkor most vigyem! Hát elvittem. Egyből elvittem állatorvoshoz mondta, hogy egészségesnek tűnik, de jöjjünk vissza néhány nap múlva és majd akkor beoltja egyenlőre csak féreghajtót kap mert lehet, hogy nagyon férges és ha így oltanánk akkor csökkenne a vakcina hatása. Másnap már látszott rajta, hogy beteg, hányt és ment a hasa, a doki azt mondta, hogy parvovírusos bélgyulladás... :S Sajnos hiába jártam vele infúziós kezelésre elpusztult.
Nagyon nézd meg hogy milyen helyről viszel haza kutyát mert könnyen Te is így járhatsz ahogy én is. Oltatlan kutyát ne vigyél haza semmilyen körülmények közt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!