Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak hogy a kutyám...

Mit csináljak hogy a kutyám kijöjjön mas kutyakkal?

Figyelt kérdés
Visszem kutya suliba es ott sem!
2023. okt. 26. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha törzskönyves, akkor viszont a tenyésztővel egyeztess, hogy ilyen problémád van. 6,5 hónapos? Mióta van nálad? 12 hetes kora óta? Mikor kezdődött ez a probléma? Hogy érted, hogy nem hagyják, hogy féljen? Ki nem hagyja? Hol? Hogyhogy nem hagyják? Mit csinálnak? Ne haragudj, de ha nem tudsz vagy akarsz részleteket írni, kerek értelmes mondatokban, akkor nem fog senki további tanácsokat adni, én sem, mert más dolgom is van, mint hogy itt barkobázzak veled.
2023. okt. 26. 23:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Amikor fél és jönnének oda támadni akkor vagy a kutya oktató zavarja őket el vagy a kutya gazdjája a suliba
2023. okt. 27. 07:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha meg ugat akkor azt mondta az oktató hogy zokentsem ki belole
2023. okt. 27. 07:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom h ennek van e vmi koze de setaltatam es elsetaltunk full nyugisan 2 kutya mellet egymas utan
2023. okt. 27. 07:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz így látatlanban tanácsot adni, ezt sem tudom értelmezni, hogy "fél, és jönnének oda támadni", mert nagyon ritka az, hogy egy felnőtt kutya bántani akarna egy kölyökkutyát, miért akarnák megtámadni? Rögtön az első alkalommal összeengedték az összes kutyát/ráengedték a kicsire a többit, azóta fél? Vagy nagyon nem ért hozzá az oktató vagy nem érdekli, hogy ti mit bénáztok a kutyáddal, a többivel foglalkozik. Ha fél a kutyáktól és az arcában van 5 másik kutya, akkor a kizökkentés (jutifalattal vagy mivel?) már rég nem működik. MOndjuk klasszik kutyasulihoz fiatal is még, általában 8-9 hónapos korig kutyaovi van, ahol főleg a játékos interakciókon van a hangsúly, pont azért, hogy a kutyák megszokják más kutyák társaságát, eltérő habitusát, viselkedését, folytatódjon az alomban az anyakutya és testvérei által elkezdett "oktatás", hogy meddig mehet el, mi fáj a másiknak, megtanulja a kutyakommunikációt, hogy nem minden kutya reagál ugyanúgy stb. és közben pár alap kutyatréning dolgot megtanítanak NEKED + hogy te is megismerd a kutyád jelzéseit. Kutyaoviba nem jártatok? Vagy előtte nem találkozott más kutyákkal, úgy hogy csak 1-2 másik kutya volt vele? Tenyésztővel mindenképpen javaslom, hogy egyeztess.
2023. okt. 27. 10:20
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Erőltesd már meg magad! Hányadék, ahogy írsz. Attól, hogy te érted, te megtalálsz mindent a káoszban is, ne feltételezz rólunk is hasonlót! Mi nem érünk fel ehhez a szinthez, normális mondatokra van szükségünk. Nehezen vagy sehogy értelmezhető, amit ide hánytál.
2023. okt. 27. 12:47
 17/18 A kérdező kommentje:
#15 ők játszanának vele csak ő ugye fel es ezert tamadasnak fogja fel. Kutya oviban nem tudom vinni kert nincs a kornyeken.
2023. okt. 27. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, válaszoltam a privát kérdésedre, de mivel továbbra sem írod le összefüggően hogy volt a korai szocializáció, mit egyeztettél a tenyésztővel (gyanítom, hogy nem az, hanem szaporító, nincs tk a kutyának), nem tudok így mást mondani, mit amit ott is írtam: egy HOZZÁÉRTŐ trénernek kellene már kezelni a helyzetet, a kutyasulis tréner láthatóan nem az.
2023. okt. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!