Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Új helyre költöztünk és a...

Új helyre költöztünk és a séta sokszor egy borzalom. Én nem tudok alkalmazkodni vagy a kutyáimat neveltem túl aktívvá?

Figyelt kérdés

Akinek can kis méretű kutyája, azok csak a környékre viszi őket ki,mert állítólag nem szeretnek sétálni 20 percnél többet. Enyémek meg 6 kg létükre 10-20-25 km-es túrát is szó nélkül viselik.

Ahhoz, hogy ne a település egy kis részén kőrözzünk délután a nagy sétára, le kell mennünk egy hosszú utcán, ahol van egy nagy kutya, elég rossz kerítés mellett, aki mindig ugat és a fejét is kidugta a kerítés alatt. Állítólag még nem volt vele gond, hogy kijött volna. Lejjebb van egy nő, kétszer már találkoztunk vele. 2 közepes testű kutyát visz, masik kezében cigi vagy telefon meg szatyor. Ma épp boltba mentem volna kutyákkal, mert sokszor a sétával egybe kötöm. Délutánra megyek dolgozni és ne kelljen már 15 percet oda-vissza feleslegesen sétálni egyedül. A nő ma előttünk ment és örjöngött a 2 kutya, alig bírta tartani. Megálltam, mert az enyémek is ugatnak, de nem húznak el az összesen 12 kg-jukkal. Nő meg mutogatott hogy miért állok, forduljak vissza. De hova vissza? Onnan ahonnan jöttem? Sétálni mentem velük, nem voltam hajlandó visszajönni, meg időre megyek dolgozni, bolthoz mentem. Nő tuti alkoholista, látszik rajta, hogy nem normális. Bemutattam neki és mondtam, hogy én arra megyek és nem megyek vissza. Bunkó vagyok , mert az egyenes utcán nem voltam hajlandó hazafelé elindulni, mert a szerencsétlen nem bír a 2 kutyájával? Hol sétáljak akkor, ha állandóan veszélyes minden , ha nem csak a 20 perces kis kört akarjuk megtenni?

2023. okt. 25. 13:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azokon a kutyákon látszott, hogy idegbetegek. Nekem a lány még ivaros és azert hülye. Mostanában viszem majd operálni. De azok a kutyák agresszívek, látni rajtuk.
2023. okt. 25. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nem igazán látom, hogy mi az a hatalmas probléma, ami miatt ennyire fel kéne húzni magad.

Tehát van valahol az útvonalatokon egy nagy kutya, akit visszatart a kerítés, de csúnyán ugat, meg néha kint van egy nő a kutyáival, akik csúnyán ugatnak a póráz végén. Vigyél magaddal botot/vascsövet és gond esetén alkalmazd...

Ha a kocsi nem megoldás, vegyél biciklit és utánfutót rá, abba pakold a kutyákat, meg neveld meg őket, hogy ne őrjöngjenek és egy kutya se reagál be rájuk, ha átsuhansz velük a falun.

Én még nem láttam olyan falut, ahol ne lettek volna földutak a határba, én inkább arra sétáltatnék.

2023. okt. 25. 23:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Van bors spraym, megkeresem.
2023. okt. 26. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Most mondták, hogy az a nő nm normális, szét van gyógyszerezve és q kutyák is bolondok. Kerüljem kő, ahogy tudom.
2023. okt. 27. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!