Szuka kutyának nevek mesékből?
Figyelt kérdés
Nemsoká lesz egy szuka kiskutyánk, már ötletelgettünk, van 1-2 név, ami tetszik, de szívesen hallgatnánk további ötleteket. Főleg meséből, illetve animációs filmekből. Nem kell kifejezetten kutyás mesékből, bármilyen meseszereplő neve jöhet, ami szerinted aranyos lehet. :)2023. okt. 22. 22:58
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :)
Pici termetű kutyus lesz, felnőtt korban is 3-4-5 kg körül, a színe sötétebb bézs. Azt elfelejtettem leírni, hogy olyan nevet nem akarunk, ami emberi név is és első körben külföldit, nem magyart. Illetve mivel pici, cuki kutya, így valami lágyabb hangzású, aranyos nevet keresünk.
Próbáltam a googleban keresni meséket, ahol fel vannak sorolva esetleg a szereplők is (mellékszereplők is), hogy ne egyesével kelljen minden mesére rákeresni, h kik vannak benne, de ilyet nem igazán találtam. Mindig ugyanazt a 7-8 mesét dobja be kb.
2023. okt. 23. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!