Hol lehetne reklámozni egy menhelyet?
Egy olyan menhelyről lenne szó, ahol rengeteg gyönyörű kutyus van( jelenleg kb 400), köztük sok kistestű és több kölyök, vannak egészen picikék is.
Remélem, nem törlik a kérdésem, semmilyen hasznom nem származik belőle, csak látom, hogy sokan írják itt, hogy hoznának menhelyről, de csak nagytestű, idősebb kutyák vannak.
Természetesen ivartalanítva, féreghajta, oltásokkal lehet őket elvinni. Jó lenne minél több embert összeszedni.
Le lehet itt írni, hogy hol van, vagy az reklámnak szamít?
Ha itt nem lehet, akkor hol hirdethetném, reklámozhatnám kicsit?
sztem ird le, azt max kitörlik. akkor felteszed a kérdést megint, de nem írsz címet.
van, hogy nem törölnek ki linkeket, pl. ha keresel vmit, azt belinkelnek vmit, h ott is van.
amúgy sztem , blogokon hírdetheted, vagy újságíróknak meséled, h van, azt hátha írnak róla cikket. meg a többi állatmenhelyt kérdezd meg, h hol szoktak hirdetni...
Először is kell egy weboldal! De a blog mégjobb mert az interaktív.
Ha tagja vagy fórumoknak akkor oda be lehet rakni a linket.
Lehet fiataloknak szervezni jótékonységi iskolabulit, ahol pld a belépő egy csomag száraztáp, vagy konzerv stb.
Azzal hogy adnak már meg is ismerik a helyet és lehet hogy a következő kutyus már onnan lesz a családnak.
A hajkélktalanokkal foglalkozó Menhely Alapítvány is érdekes gyűjést csinál, pld egy mostani bulira egy zokni lesz a belépő 8perssze lehet vinni több adományruhát is).
az én oldalamra kirakhatom...
Mi a menhely neve?
[link] ez a menhely oldala, de mondom, itt a negyede sincs fent a kutyáknak, nagyon sok kistestű és kölyök kutya is van!!!
Ha valakit érdekel és a közelben lakik, menjen el, nézzen szét. Pár hónapos csöppségek is várnak szerető gazdira!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!