Melyek azok a kutyafajták, amik csak és kizárólag bent tarthatóak, tehát udvaron nem?
Ne foglalkozz mások véleményével.
Én sokszor megkapom,hogy szenved a lakásban a 23 kgos kutyám aki még terrier is.
Nem nem szenved, le van mozgatva minden nap, napi 3x séta hétvégén meg 9-15 kmes séták. hétköznap reggel 40 perc, amiből 30 perc fixen szabadon van és rohangál más kutyákkal. Meló után 1-1,5 óra jó részt szabadon,ha találkozunk kutyással akkor bandázik, napközibe jár heti 1x ott egész nap játék van. este csak egy 10 perces eü séta van.
Ismerős kutyája kertes házban van hiába ott a kert fekszik egész nap kb alig használja ki a kutya kertet (persze már unalmas), 10 perc futástól kifullad,hetente sétáltatják,el van hízva,semmi inger.
Hát nem tudom melyik a jobb élet egy kutyának.
Kistestűek és a rövidszőrű fajták nem tarthatóak kint.
Nyáron egy dobermannossal találkoztam aztán beszélgettünk sokat. Mesélte nyáron a kutyát úgy kell kirugdosni a kertbe,hogy végezze el a dolgát. Ha sétálnak is kell rá egy pulover. Pedig kölyök korától kinti-benti volt,de télen többet kéredszkedik befelé. Nyáron el van kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!