A kutyának szülés és nevelés után visszahúzódnak a mellei vagy lógós marad?
van egy kutyám és most ellett... imádom sétáltatni, de félek hogy ilyen csúnya lógósak lesznek a mellei és nem fog olyan szép lenni és nem mehetek többet vele sétálni...
Mivel vagy hogy lehetne elérni h a kutyámnak majd megint szép pici cicijei legyenek?
Lécci segítsetek!!!!!!
Elmesélem a történetet... ezt a kutyát egy imserősömtől kaptam ajándékba 1.5 éve azzal a fetétellel, hogy bepároztathatja majd az egyik kanjával... és ezért félek mert valameik kutyának lógós a melle, viszont az én kutyám anyjának a melle nem volt az.. és azt hittem, hogy lehet hogy ez fajtától is függhet, vagy kortól.. vagy h sportolás kell neki h visszafeszesedjenek...
Köszönöm a kedves segítő szavakat és a kevésbé kedveset is...
És nem azért nem vinném sétálni mert nem szép.. hanem nekem is fáj pl.: futás közben a mellem mert lógós.. és félek hogy neki is fájni fog...
a szép és a nem lehet sétálni között "és" van és nem az hogy "és ez miatt nem mehetek többet vele sétálni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!