Szoktál gondolni arra, hogy - jó eséllyel - meg kell élned a kutyád halálát?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 21:22
11/19 anonim válasza:
#1 Nem gyanús, hogy ez az Állatok kategória? Vagy te állatnak tekinted a szüleidet?? Ha róluk akarsz beszélgetni, akkor írjál ki külön kérdést a Családi kapcsolatok kategóriába! 😘
12/19 anonim válasza:
Jobban aggasztana, ha én halnék meg elõbb, és nem tudnám, milyen körülmények közé kerül utána.
13/19 anonim válasza:
Most nincs kutyám, de amíg volt, nem rágódtam ezen. Sajnos, a kutyák élete jóval rövidebbre szabott, mint a miénk, ezért tudomásul kell venni, hogy jó eséllyel túléljük a kedvencünket. Aki ezt nem bírja lelkileg, az vegyen plüsst, az tuti nem hal meg.
14/19 anonim válasza:
"A szüleidét is meg fogod élni."
1. Ez nem kapcsolódik az állatok kategóriához.
2. Ismerek olyat, aki eltemette a gyerekét, tehát a gyereke nem élte meg a szülő halálát, szóval bár ez lenne a normális, mégsem mindig történik így.
15/19 anonim válasza:
Eszembe szokott jutni, most kb. 6 éves, mentett, és felnőttként került hozzám, azért remélem, legalább ennyi évet még velem lehet, és nem él túl engem. Egyébként tavaly voltam rákszűrésen (még 30-as vagyok, csak későbbi életkorban szokták rendszeres vizsgálatra behívni az embereket), mert találtam valamit, szerencsére nem volt semmi rosszindulatú elváltozás, de akkor azért megfordult a fejemben, hogy ha nincs szerencsém és én mennék el előbb, vajon vele mi lenne.
16/19 anonim válasza:
Pont a tegnap aludt el örökre a 13 éves kutyám. Elaludt - bejött a nappaliba farokcsóválva, lefeküdt a szőnyegre, és nem mozdult többet.
Ő volt a legjobb kutya, akit ismertem, és nagyon szerettem. Fura módon mégsem vagyok annyira szomorú, mint gondoltam hogy leszek. Szép, hosszú élete volt, és a lehető legjobb módon ment át a túlvilágra.
17/19 anonim válasza:
Én "szerencsés " vagyok. Most diagnosztikálták a második daganatomat. A kutyám két éves. Nagyon kevés esélyt látok arra, hogy túléljem.
18/19 anonim válasza:
Igen. Miért?
Különben már három kutyámét megéltem. 30+ éve van kutyám.
19/19 anonim válasza:
Én 12-es véleményét osztom. Nem is hiszem, hogy a mostani kutyám után (aki elég fiatal még) valaha bevállalok még egy kutyát, bár azért ANNYIRA még nem leszek öreg 10-15 év múlva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!