Falun miért nem figyelnek oda normálisan a kutyákra?
"változatos, a táp valami olyasmi lehet, minthe nekünk folyton müzlin kéne élnünk. "
A kutyának pont nincs szüksége változatos kajára. Nem kell a kutyát összehasonlítani az emberrel!
Hát, a falusi ember megsértődik, ha lefalusizod...
de szerintem teljesen igazad van. Bár szerintem vannak olyan falvak, ahol jobb a helyzet, ahol igazi közösség van... a falusi egymást kibeszélő, méregető közösség viszont szerintem nagyon gusztustalan. Szegény nagymamám is mindig frászban volt, amikor gyerekként ott nyaraltam, hogy minden szembejövő néninek jó hangosan kell köszönni, semmi rosszat sem szabad rájuk mondani, mert különben "megszólnak" minket... Nevetséges. Csak az a baj, hogy ha nagyon kimutatod, hogy nincs igazuk, és ezt meg is mondod nekik, akkor simán kárt tehetnek a kutyádban - megmérgezik, ilyesmi. Az embernek nagyon meg kell néznie, hogy hová megy lakni.
Tényleg nem mindegyik faluba vannak rossz emberek, de sajnos a többség eléggé zárt közösség, ahol az újakat nem fogadják el.
Nekem tk-s collie kutyám van, én is sétáltatom, de engemet életveszélyesen megfenyegedtek.
Pénteken írtam ki kérdést ebben a témában, ami a következő: MIT LEHET TENNI EBBEN AZ ESETBEN? Nézzétek meg, olvassátok el !!!
Én falun lakom, és nem értem, h a "városiak", akik a "központban" élnek miért írnak olyanokat, hogy az egy más világ", stb...
Vannak, akik így bánnak a kutyáikkal, mint amiket felsoroltatok, de ilyenek élhetnek a városban/külvárosban is...
Mióta 13 éve kiköltöztünk folyamatosan van kutyánk(most fajtatiszta-cane corso), igaz ebből csak egynek volt törzskönyve, de összes oltás, minden rendben volt...Van normális kerítésünk, a kutya csak akkor sétál, amikor én megyek vele, nem önsétáltató a kerítésan át...
Láncon kutyánk sem volt...
Viszonylag nagy kertünk van, de így is napi 2x visszük sétálni az erdőbe, ahol szabadon rohangálhat...
Az összes kutyánk volt kutyasuliban, és egyik sem maradékokat evett...
Szóval le lehet szállni a "büdös falusiakról"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!