Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kuvasz és a komondor között...

A kuvasz és a komondor között van eltérés vagy nincs sok eltérés köztük? Azt tudom hogy dominánsak és nem valók tapasztalatlan embereknek (kivétel persze akad). Mivel kezdő kutyás vagyok így csak érdeklődöm. 😅

Figyelt kérdés

2023. szept. 22. 16:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ilyen feltételek mellett ajánlható lenne a komondor? Kutyaovi/kutyasuli szocializáció egykét alapvető dologra. Csibészeltetés nincs. Napi séta, nagy kert, állatok. Kinti kutya lenne de be is jöhet. Eddig volt egy bischon havanesem és egy kistestű keverékem. Elkötelezett vagyok kérnék szakembertől segítséget. 4-5 órát tudok vele foglalkozni. Állatokat tartok. Tudom domináns és nem való kezdőknek. Előre is köszönöm a tapasztalatokat és válaszokat.
2023. okt. 3. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Olyan helyrol vegyel ahol tartanak allatokat, ne a kullemcimek szamitsanak.
2023. okt. 3. 21:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Állatok mellől tervezek majd kölyköt választani
2023. okt. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!