Melyek azok a bolhairtó nyakörv/csepp aminek viszonylag sokáig tartó a határideje de biztosan hat?
Én Kiltixet használok évek óta. A kutyám bolhaalergiás. 1 bolhától is sebe lenne. De nincs. Mert nem bolhás. 14 éves,nagyon-nagyon régen volt bolhája. Nem is emlékszem, mikor.
Viszont kullancs ellen csak az első 2-3 hónapban hatékony. Bolha ellen véd 7 hónapig.
Hozzáteszem,nálunk más állat nincs,nem tudja "elkapni" más kutyától/macskától. A kora miatt pedig ma már csak a közeli rétrw viszem sétálni. Ott is 5 perc után jön,hogy kössem pórázra,és menjünk hazafele. Na, öreg már 😀.
Engem is érdekelne.
Kiltix mellett az egyik kutyánkban 1 döglött kullancs volt 10+ év alatt, a mostaninál viszont kevésbé tűnik hatásosnak. Volt, hogy 20 körüli kullancsot szedtem ki belőle és sajnos a Babesia is megtalálta. Hasonló méret és szőrzet mellett. Bolha egyiken sem volt.
#5 voltam.
Nekem meg uszkarom van, nagy szörrel, ami gondor.
Nekem csak cicáim vannak, de az állatorvos mondta, hogy a Frontline-t hanyagoljam, mert nagyon hamar immunisak lesznek rá a bolhák.
Nekünk a nyakörv a felakadás miatt ugye nem jön szóba, de általában állatorvos ajánlott cseppet, ha megbolhásodtunk (panasz nélkül nem is cseppeztünk, de szerencsére ritkán bolhásodtak így is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!