Miért pisil be a kutyánk?
Figyelt kérdés
Mielőtt megismerkedtünk feleségemnek már volt egy kiskutyaja a házban. Elmondása alapján akkor pisil be ha én itthon vagyok amikor nem vagyok akkor nem. Van egy pelenkajak a wcben oda szokott pisilni de ha otthol vagyok előfordul, hogy a konyhába. Miért van ez?2023. szept. 17. 15:40
2/4 anonim válasza:
Ha otthon vagy, akar le is vihetned setalni aztan nem kellene a hazban ürítenie. A kutyapelenka hasznalata amugy sem egyenlő a szobatisztasaggal. Veszhelyzetekre, mutet utan, beteg, idos kutyanak oke, amugy egeszeges kutyanak felesleges, ennyi erovel a szonyegre is pisilhet...
3/4 anonim válasza:
Vagy félelemből vagy dominanciából,hogy megmutassa ez az ő területe,te nem vagy oda való.
Milyen a kapcsolatod a kutyával? Hogy viselkedsz vele ő hogy áll hozzád?
4/4 A kérdező kommentje:
3/3 megvagyok vele néha játszunk. Annyi h velem helytelen dolgokat nem csinál mint pl felesegemel vergődik hisztizik. Nem tanítottam semmire csak velem nem csinálja ezeket.
2023. szept. 18. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!