Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Zsíroldót lefetyelt a kutya?

Zsíroldót lefetyelt a kutya?

Figyelt kérdés
Már lassan fél órája történt, sajnos elől maradt az edény, ami be lett fujva zsiroldoval, a kutya meg kinyalogatta. Tudom, orvos, de akit elértem, nem tűnt túl hozzá értőnek (szerinte meg kell hanytatni, miközben az maró anyagnál tilos).

2023. szept. 13. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%

Tőlem eheted a kutya tálából egyszerre is a konzervet.

De tudod empátia és alázat is létezett valamikor a világban.

Azért, hogy te ilyen jól tartsd a kutyád, sok ember kevesebb bért kap. Hogy a tiéd több legyen. De eljön majd az idő mikor megunjak ezt az emberek. Na akkor ne csodálkozz az árakon. Neked is végesek a forrásaid.

2023. szept. 14. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
11 Te beteg vagy. Nekem sincsen sok, de annyit vállalok, amennyit normálisan el tudok tartani. Ha más ember is mérlegelne, akkor nem lenne éhező gyerek sem, nemhogy állat...
2023. szept. 14. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
9%
Nekünk is van kutya is macska is, de ez már túlzás. Marha, meg vad. Hogyne persze napi szinten. Hova fajul a világ. Valaki írta hogy többe kerül a kutyája vagy macskája kajája egy hónapba mint az övé. Pontozzatok le lesz.rom, de a határ az határ főleg ilyen árak mellett.
2023. szept. 14. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
13%
Az ilyeneknek inkább állata legyen, mint gyereke.
2023. szept. 14. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak provokáció a kérdés. Így kompenzál.
2023. szept. 15. 06:38
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
15 ezt kifejtenéd?
2023. szept. 15. 07:32
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

13 Miért lenne túlzás? Áruld már el, hogy csirkeallergiás kutyát mi a szarral etetnél? Ott van még opciónak a bárány, meg a lazac, vagy a nyúl. Eltaláltad, ez mind drágább, mint a marha, meg a vad. A kutyám kajája nem csoda, hogy drágáb, mint az enyém, én nem eszek meg naponta 60-70 deka húst, ő meg igen.

Viszont én nem bagózom, nem vagyok alkoholista, többnyire egészséges ételeket eszem, nem költöm a pénzt egészségtelen, és drága nasikra. Nem megyek autóval 500 méterre is, mert tudok sétálni, és állandó tankolás helyett gyakran tömegközlekedem. Más ezekre dupla annyit (ha nem többet) elkölt havonta, mint én a kutyámra. Szóval szerintem ne te mondd meg mi túlzás, és mi nem.

2023. szept. 15. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!