Zsíroldót lefetyelt a kutya?

Tőlem eheted a kutya tálából egyszerre is a konzervet.
De tudod empátia és alázat is létezett valamikor a világban.
Azért, hogy te ilyen jól tartsd a kutyád, sok ember kevesebb bért kap. Hogy a tiéd több legyen. De eljön majd az idő mikor megunjak ezt az emberek. Na akkor ne csodálkozz az árakon. Neked is végesek a forrásaid.

13 Miért lenne túlzás? Áruld már el, hogy csirkeallergiás kutyát mi a szarral etetnél? Ott van még opciónak a bárány, meg a lazac, vagy a nyúl. Eltaláltad, ez mind drágább, mint a marha, meg a vad. A kutyám kajája nem csoda, hogy drágáb, mint az enyém, én nem eszek meg naponta 60-70 deka húst, ő meg igen.
Viszont én nem bagózom, nem vagyok alkoholista, többnyire egészséges ételeket eszem, nem költöm a pénzt egészségtelen, és drága nasikra. Nem megyek autóval 500 méterre is, mert tudok sétálni, és állandó tankolás helyett gyakran tömegközlekedem. Más ezekre dupla annyit (ha nem többet) elkölt havonta, mint én a kutyámra. Szóval szerintem ne te mondd meg mi túlzás, és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!