A rendőrnőknek miért van olyan izmos kutyájuk?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 01:18
1/14 anonim válasza:
izmos, büszkeeeeeeeee kutyák :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__11849168-a-r..
2/14 anonim válasza:
...he?
A rendőrNŐK ugyanolyan jellegű kutyát kapnak mind a rendőrök általában, nincs nem beli különbség.
És soha, de soha nem láttam még se rottweilert, se pitbullt rendőrkutyaként. Németjuhász, malinois szokott lenni az átlag, ritkán dobermann, vagy snaucer, vagy valamilyen véreb.
3/14 anonim válasza:
Ezeket a kutyákat jól táplálják és rendszeres mozgásra kényszerítik a kutyaképzéshez értő szakemberek. Ugyanis a rendőrkutyák nem dísznek vannak, hanem gyakran bevetik őket feladatok ellátására.
5/14 anonim válasza:
Azért ilyen szembetűnő a rendőrnőnél hogy izmos a kutya, mert a rendőrnő olyan testalkatú mint egy 6 éves kisfiú.
6/14 anonim válasza:
"Azért ilyen szembetűnő a rendőrnőnél hogy izmos a kutya, mert a rendőrnő olyan testalkatú mint egy 6 éves kisfiú."
Az hagyján, de a férfiak is olyanok.
7/14 anonim válasza:
Nem tudom ezek a piszkafák hogy mennek át a fizikai alkalmasságin
8/14 anonim válasza:
#7 - a "Dredd" című filmben bemutatják. Pszichológiai befolyásolással mindig elérik a céljaikat a testileg erős, de a buta és akaratgyenge férfiaknál!
9/14 anonim válasza:
Én még rendőrnőt kutyával nem láttam. Lehet, hogy létező kategória, de én akkor se láttam, se izmossal, se elhízottal.
10/14 anonim válasza:
én városomba még nem láttam kutyás rendőrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!