Infúzió után, normális ha nagyon fáradt a kutyus, és nagyon nedves az orra? Mennyi idő alatt szívódik fel a bőre alatt az infúzió?
Szerintem az a biztos, ha felhívod az orvost. Ő tud ezekre a kérdésekre válaszolni.
Kaphatsz itt is mindenféle választ, ki tudja kiktől (akár egy 12 éves kettes tanulótól..nem tudhatod) csak nem biztos, hogy az úgy is van, ahogy mondja.
Az állat egészségéről /életéről van szó. Nem jó akárkire hallgatni.
Telefonálj az orvosnak. Egy perc alatt megtudod hozzáértő szakembertől , hogy aggódnod kell-e emiatt.
Nem jó ötlet az állat életét a gyakorin ki tudja kiktől kapott tanácsára bízni. Én nem tenném.
Ha arról kérdeznél mennyi ideig süssed a rakott krumplit az oké. Arra jó ez a hely.
Telefonálj.
Az infúzió egyből a vénáiba megy, nem kell felszívódnia :D
Egyébként ilyen kérdésben nekem se jutna eszembe ide írni.
En meg arra emlekszem, amikor a macskam infuziot kapott akkor egybol jobban lett, nem rosszabbul.
Telefonalj az orvosnak.
Remelem jobban van a kutyus!
Nem minden esetbe vénába adják az infúziót. Amikor a kutya annyira ki van száradva, hogy nem találnak vénát, az infúziót a bőre alá juttatják és ezért annak tényleg idő kell, ameddig felszívódik.
Én azért felhívnám az orvost és megkérdezném, hogy ez normális-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!