Mondja már meg valaki , hogy mi értelme annak , hogy kutyát visz valaki kertes házba és bszik vele foglalkozni?
Annyira szomorúan látom, hogy rengeteg házban csak konkrétan dísz egy kutya . Kapnak enni, inni , aztán ennyi . Nagy nehezen hazafelé menet meg simizik , vagy még azt sem . Sőt hiába vannak othon egész nap , akkor sem foglalkoznak velük.Aki ennyire szarik a kutyára mégis minek kell neki? 2 kutyám van . Nekem gyerek mellett meg minden mellet van időm velük foglalkozni , akkor másnak miért nincs legalább napi 1órája a kutyájara egy sétára vagy jasztásra?
Bocsi hosszú lett, de ez elég gáz amit csinálnak már.
Ahelyett, hogy itt vered a nyálad, mert te vagy az állatvédő fotelharcos megmondó emberke úgy menjél el a szomszédsághoz , jelentsd fel őket az állatvédőknél.
Mit vársz itt komolyan? Kihörgöd magad oszt annyi... ahelyett hog itt pattogsz foglalkozz a kutyáiddal bár alszanak a gyerekkel együtt mi?
Ha én fotelharcos vagyok akkor te mi is vagy?🤣 Próbálod osztani az észt. Talán neked nincs jobb dolgod ? Ja vagy talán te is ilyen felelős állattartó vagy és esetleg ez most szíven ütött az igazság?
Gondolkozz ember. Bár lehet ez nehezedre esik. ;)
De én nem is vagyok oda meg vissza magamtól. Képzeld el nekem is van kutyám jajj igen épp most én sem foglalkozok vele, mert itt döglik az ágyban velem és megy a venti, de szar dolguk van 🤢
Jajj és képzeld szabadsagon vagyok ha kegyedet annyira érdekli de épp más témában keresgetek itt csak nem tudtam a faxságod mellett elmenni. De én nem zavarlak Isten ments 😀
28# attól mert valaki szereti a kutyáját még nem szereti jobban a saját gyermeknél.
#29 én sem vagyok oda vissza magamtól érdekesen le szűröd itt a dolgokat :D na m1 nem is érdekel igazából.
Annak viszont örülök hogy a kutyádat legalább szereted ;)
És attól mert neked faszsag nekem nem . Lehet normális stílusban írni hogy ha nem tetszik nem úgy mint neked. De hát nyilván a a stílus maga az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!