Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondja már meg valaki , hogy...

Mondja már meg valaki , hogy mi értelme annak , hogy kutyát visz valaki kertes házba és bszik vele foglalkozni?

Figyelt kérdés

Annyira szomorúan látom, hogy rengeteg házban csak konkrétan dísz egy kutya . Kapnak enni, inni , aztán ennyi . Nagy nehezen hazafelé menet meg simizik , vagy még azt sem . Sőt hiába vannak othon egész nap , akkor sem foglalkoznak velük.Aki ennyire szarik a kutyára mégis minek kell neki? 2 kutyám van . Nekem gyerek mellett meg minden mellet van időm velük foglalkozni , akkor másnak miért nincs legalább napi 1órája a kutyájara egy sétára vagy jasztásra?

Bocsi hosszú lett, de ez elég gáz amit csinálnak már.

2023. szept. 11. 10:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
74%

Anyósomék dettó ilyenek. Vettek egy huskyt(!), akit nem visznek el sétálni, mert "mi van ha ez is eltöri a lábát?" (neveld meg b+ ameddig kölyök, hogy tudja hogyan kell viselkedni).

1000 nm² telek, de nem engedik ki, mert nincs megcsinálva a kerítés.

Játszani egyáltalán nem játszanak vele, ivartalanítani eszük ágában sincs, nevelni nem tudják. De van egy Stockholm szindrómás huskyjuk, aki egész nap az ajtóban fekszik és szó szerint depressziós! Milyen jó... De nekik kell a kutya.

Abszolút meg tudom érteni, hogy bosszant a dolog. Nekem vizslám volt, napi 2x1,5-2 óra séta alá nem mentünk. Plusz a kertben is lefárasztottuk.

2023. szept. 11. 12:16
 12/49 A kérdező kommentje:
Oh szegényke :( nekem is 2 huskym van . Rengeteget kell velük foglalkozni. Séta, játék. Rengeteg mozgas igénye van a huskynak ha nem foglalkoznak vele vagy még szökik vagy meg hal a depresszióba.
2023. szept. 11. 12:24
 13/49 A kérdező kommentje:
Ajánlom anyósodéknak Az Összefogás a szánhúzókért oldalt.csak kukkancsanak be jogi az ilyen gazdik miatt mi lesz egy két huskyval
2023. szept. 11. 12:33
 14/49 anonim ***** válasza:
41%
Szetintem az a gáz, hogy sokak szemében ennyire felértékelődött a kutya… az egész történelem alatt főleg erre használta az ember a kutyát, házörzésre, jelzésre… nem tutujgatni, babusgatni, meg vele aludni, közösen bélférgesnek lenni…
2023. szept. 11. 12:35
 15/49 anonim ***** válasza:
82%

Szörnyű, főnökömnek van egy rettenet kedves szeretetéhes bújós rottweilere, de egy 5*5 kennelbe be van zárva 0-24ben, még a szarja sincs kitakarítva soha, ott szárad ki és porlik el alatta…

Szívem szerint feljelenteném, vagy ráhívnám az állatvédőket, de sajnos nagyon jó helyem van nála jó a munkám és a fizetésem is, magammal csesznék ki… így minden nap megbabusgatom a kutyát legalább annyi öröme legyen hogy valaki foglalkozik vele.

2023. szept. 11. 12:39
 16/49 anonim ***** válasza:
82%

Ja és főnököm kutyás határőr volt és meg van győződve rópa, hogy ő ért a kutyákhoz… ha bemegyek a kennelbe, szegény roti hasalva kúszik a lábamhoz a simiért mert fél, ha roppan egyet a térdem guggolva attól is megretten.

Azért van ő, ha jön valaki a portára, akkor ugasson kettőt.

2023. szept. 11. 12:41
 17/49 anonim ***** válasza:
67%
Ezért nem látom értelmét kerti kutya tartásának. Szép fokozatosan el vannak hanyagolva, az esetek 95%-ában. Télen nincs kedve kimenni a sárba, akkor azért, nyáron túl meleg van, meg amúgy is kényelmesebb a tv előtt dögleni…nekem benti kutyám van, csak így látom értelmét a dolognak, velem van, oda tud bújni, hozza a a labdáját dobálni, megyünk sétálni minden nap.
2023. szept. 11. 12:50
 18/49 anonim ***** válasza:
74%
#15 név nélkül is fel lehet jelenteni.
2023. szept. 11. 12:50
 19/49 anonim ***** válasza:
88%

Én pl nem akartam kutyát, házamban éltünk párommal és kislányával, ők akartak egy tacskót… aztán mikor párom elhagyott rám maradt a tacsi…

Sajnos eléggé sokat nem vagyok otthon, hetente egyszer 1.5napot nem vagyok otthon, de hétköznap is reggel 6kor eljövök és csak este 6-7fele érek haza, rendkívül sajnálom szegény állatot, de egyszerűen nem találok neki olyan gazdit akinek nyugodt szívvel odaadnám :( de napi fél órát játszom azért vele mondjuk ez főleg bírkózás

2023. szept. 11. 12:57
 20/49 anonim ***** válasza:
12%

Tehát te írod, hogy amúgy nem is te foglalkozol a kutyákkal hanem kint vannak a gyerekekkel az udvaron

Elég gáz, hogy valaki azért tart kutyát, mert lusta a kölykeivel foglalkozni nem gondolod?

2023. szept. 11. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!