Hogy szoktassam rá a kutyámat az alomra?
Figyelt kérdés
Most 4 hetes a kutyus és 3 hetes koráig újságra pisilt (mert ugy találtuk és nem volt biztos, hogy megtartjuk) és most mégis marad nálunk, szóval vettünk neki alomtálcát és próbáltam belerakni mikor látom, hogy kakilnia kell meg ilyenek de mindig kimenekül belőle és inkább a padlóra piszkít. légyszi segítsetek!2010. okt. 16. 19:21
11/15 anonim válasza:
Szerintem is jobban jársz, ha még nem viszed le, szegény kutyus még anyatejet se kapott, mitől lenne védettsége? De arra szamíts, hogy baromi nehéz lesz atszoktatni az alomról az utcára.
Én is nagyon féltettem, és nem vittem le, kutyapelusra volt szoktatva. Kb 3 hónapos korától vittem le pisilni, és majdnem 6 hónapos volt, mire teljesen szobatsiza lett. Számíts ennyire te is.
Amúgy, nagyon szép volt tőled, hogy megmentetted a kutyust, vigyázz rá és sok sok boldogságot vele !
12/15 A kérdező kommentje:
kösziii :):):)
2010. okt. 17. 16:25
13/15 anonim válasza:
ezen az oldalon le van írva a Kutya: szobatisztaság; cikkben :) Ez a kedvenc oldalam ami ilyen állatokról szól :)
www.animalpeace.lapunk.hu ->> [link]
14/15 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos dolog. Bárcsak én is találnék ilyen kiskutyát, mindig erre vágytam igaz eddig csak cicákat találtam :)
15/15 A kérdező kommentje:
hehe :) hát énis szerettem volna bár nem hittem hogy egyszer lesz :D a véletlenek :P......
2010. okt. 20. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!