Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy szuka kutya ivartalanításá...

Egy szuka kutya ivartalanításáért mennyire reális 35-40 ezer forint? 12 kilós kutya, vidéki kisváros.

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 20:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

#5 Ugye az megvan, hogy ebben még az altatás díja sincs benne?

Általában ezeket úgy tüntetik fel, hogy csak az a szolgáltatás mennyibe kerül, de ahhoz legtöbbször jön még egy alap ellátási ár, plusz, a felhasznált gyógyszerek, eszközök, stb., nincs benne az altatás, a varrat, meg még mittudomén... Papíron a mi állatorvosunknál is 14e egy nősténymacska ivartalanítás, mert csak az a beavatkozás annyiba kerül, de gyakorlatban 30e-t fizetsz, mert mindennek külön van számolva az ára. Ez egyébként az emberi magánorvosoknál is így van.

2023. aug. 30. 22:01
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Az ivartalanítás ára volt a kérdés. Te meg azt számolod, hogy mindennel együtt mennyibe kerül... Nem érzed, hogy nem a kérdésre válaszolsz így?
2023. aug. 30. 22:02
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
#12 A kérdező arra kíváncsi, hogy mennyit fog fizetni az ivartalanításért. Milyen mindennel együtt? Spórolja le belőle az altatást vagy csak egy réteget varrjanak össze a kutyán, vagy úgy konkrétan mire gondoltál? :D
2023. aug. 30. 22:09
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a 28000-ben az altatás is benne volt. Nem számolta külön.
2023. aug. 30. 22:13
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
2 eve volt 45ezer 14 kilos kutyanak, nemi komplikacioval mert mehgyulladasa is volt, igy az egeszet kipakoltak. Megyeszekhely. Szerintem realis.
2023. aug. 30. 22:25
 16/29 anonim ***** válasza:
60%
#13 Ha úgy értelmezem, te máshogy értelmezed. Teljesen mindegy mit mondok. Az összes hasonló kérdés alatt belém kötsz. A kérdező az ivartalanítás árát kérdezte, nem azt, hogy gyógyszerekkel, altatással, stb. együtt mennyit fizet. Pont. Ha én magánorvoshoz megyek és azt kérdezem, hogy mennyibe fog kerülni, akkor nem arra vagyok kíváncsi, hogy a felírt gyógyszer kiváltásával együtt mennyit fizetek. Pont. A következő kötekedésed jelentésre fog kerülni.
2023. aug. 30. 23:04
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen normál ár jelenleg.
2023. aug. 31. 03:35
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

Ez nagyon rendelő függő. Nekem 22-ért ivartalanították a tacskómat szintén vidéki kisvárosban. Előzetes vizsgálat és gázos altatás benne volt az árban, ruhát meg kellett külön venni. Ugyanez a megyeszékhely rendelőiben 30-40 körül lett volna.

Csak az összehasonlítás miatt írom: szívféreg vizsgálatot is drágábban csinálják máshol, ahova én járok 6000, máshol 8-12.

2023. aug. 31. 05:10
 19/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

18-as: a tesztet 6, illetve 8-12 ezerért csinálják? Tegnap 5500-at fizettem érte 😳

2023. aug. 31. 06:31
 20/29 anonim ***** válasza:
73%

Az állatorvos maga szabhatja az árakat ilyen "kinek mennyit ér a munkája" alapon. Valakinek szebb a rendelője, több eszköze van, drágább gépei, alaposabban vizsgál.. de mondjuk ez sem látszik meg mindig az árakon van egy bácsika aki 50 éve orvos, és nem dolgozik drágán, mégis alapos és kijár 15:00 után vagy sürgős esethez házhoz kocsival Pesten belül bárhol 1 órás távon belül.

Az ár szerintem abszolút jó, egy szuka kb 45.000 szokott lenni legalja áron. (Csodálkoznak, hogy sokan nem akarnak ivartalanítani..:D)

2023. aug. 31. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!