Beton locsolás - így csak rosszabb és ártok vele, vagy nem lesz gond?
Figyelt kérdés
A kertben van egy rész, ahol mindig árnyék van, oda szokott bebújni az idős labradorom. Ebben a melegben, ha azon a részen jól fellocsolom a betont, áztatom sokáig, akkor is veszélyes lehet a kutyá számára a párolgás miatt? Azon a részen sose süt a nap, a beton is hűvösebb, és jól átáztatom a betont. Eddig kétszer csináltam, utána befeküdt oda a kutya, viszont nem akarok ártani neki, nem tudom hogy mennyire oké ez így. Nehogy hőgutát kapjon a párától.2023. aug. 27. 12:44
1/8 anonim válasza:
Inkabb engedd be a kutyat es akkor nem kell felni a hogutatol.
2/8 A kérdező kommentje:
Valaki tud a kérdésre is válaszolni?
2023. aug. 27. 13:04
3/8 anonim válasza:
Jobb lesz. De a legjobb a nedves föld.
4/8 anonim válasza:
Nem a párától kap hűgutát, de a betonon fekvés nem jó.
Miért nem engeded be? A labrador amúgy is bent szeret lenni, a gazdával.
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megoldani, mert magasan van a ház, sok a lépcső, nem tud feljönni. Felemelni nem tudom. Régen mindig bent volt de sajnos itt ahol most lakom nem tudom megoldani.
2023. aug. 27. 13:22
6/8 A kérdező kommentje:
Légyszi ne ítéljetek el, nagyon szeretem őt, ő a mindenem es mindent próbálok megtenni, hogy kicsit segítsek neki ebben a melegben.
2023. aug. 27. 13:38
7/8 anonim válasza:
Vegyél egy gyerekhomokozót, engedd neki tele vízzel és abban tud pancsolni vagy hűteni tudja magát. De lehet kapni hűsítőmatracot is. Ha tudod cserélgetni sűrűn, akkor adhatsz rá vizes pólót is, az is hűti.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, a hűtő matracra már én is gondoltam, csak nem tudom az ízületeknek vajon nem e árt.
Vízbe sajnos nem megy bele, utálja..
2023. aug. 28. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!