Van esély rá, hogy két kan kutya egymás mellett békében éljen?
Van egy 50 kg-os másfél éves ivartalan kan kutyánk. Cane Corso-Rottweiler keverék. Jó természetű, de nem járunk kutyás társaságba, viszont a kezdő tanfolyamot még fél éves korában elvégeztük, és a suliban jól kijött a többi kutyával, sőt a kezdetekben még ő félt tőlük. Fontolgatjuk egy ideje, hogy egy kisebb testű kis pajtást hozunk neki menhelyről.
Az előbb láttam a szomszéd település facebook csoportjában, hogy találtak egy keverék kölyköt kidobva. Látszik rajta, hogy nem lesz nagy testű, de sajnos fiú. Szerintetek ha mindketten ivartalanok lennének, esélyes, hogy jól meglesznek majd? Szívesen befogadnánk.
Nálam egyszerre volt 2 ivaros kan. Angol cocker spániel-- ő volt a domináns, és beagle.
Együtt aludtak,a mezőn úgy futottak,hogy a hátuk súrolta a másikét 😀.
Persze voltak súrlódások,de semmi komoly.
A beagle 8 évet élt,a spániel 15-öt.
Itt jo sok kikepzo fog kommentelni,h persze jo lesz,h legxen munkajuk….
Ekkora meretkulonbsegnel a nagy do ti el h lesz e baratsag.
Nekem is ivarosak voltak a fiúk is, meg a lány is, és jól elvoltak.
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek zöld pacsi ment, kivéve a 3-as, 4-es, azokat én nem tudom értékelni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!