Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel lehetne segíteni, hogy...

Mivel lehetne segíteni, hogy a kölyök kutyám füle álljon?

Figyelt kérdés
Most 16 hetes a belga malinois jellegű szuka kiskutyám. Nem törzskönyves, de szülei/nagyszülei biztosan belga Juhászok voltak. Az egyik füle nagyon szépen áll, a másik viszont elég lógós. Néha, játék/séta közben van hogy szépen áll az is, de inkább lóg. A kiképzőben szóvá tették hogy ezzel kezdjek valamit ha nem szeretnék lógó fülű kutyát. Igen megijesztettek, mert minden tőlem telhetőt megadok neki. Minőségi tápot kap, minőségi kölyök vitaminnal. Sokat rágcsál, eleven, okos kiskutya. Észrevettem a mai nap hogy elkezdett váltani a foga, emiatt is gondoltam hogy normális a lefittyenő füle. Mit tudnék tenni hogy kicsit megerősödjön a másik füle is? Vagy ilyenkor már esélyes hogy nem fog állni?
2023. aug. 20. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Keverek kutyad van, igy barmi lehet belole.
2023. aug. 21. 12:30
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elkezdtem adni neki zöldkagyló port, illetve marha lábszár csontot is rágcsálni. Jelenleg mindkét füle lóg most már, de nem aggódok, így is gyönyörű kutya :) Úgy láttam több helyen hogy a fizikai rögzítés az inkább a fogváltás után kivitelezhető így azzal várok még.

A kölyköt nagyszüleimtől kaptam, akiknek hiába mondtam el többször is a szaporító illetve a tenyésztő közötti különbséget. Nem volt bennük rossz szándék a kölyök vásárlásakor, sajnos idősek, nyilván amikor ideadták a kölyköt a kezembe nem adtam vissza nekik, hogy vigyék vissza. Felkerestem utána akitől vették, elmondásuk szerint első és utolsó alma volt a szukának, szerettek volna egy kölyköt megtartani tőle. Ketten voltak.

Én tenyésztőtől szerettem volna venni kölyköt a jövőben, de megelőztek, és megvették nekem őt.

2023. aug. 23. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem volt rossz szándék bennük. Csak a felelősség tudatról nem is hallottak.
2023. aug. 23. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Mit adsz neki enni?
2023. aug. 23. 14:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Lukullus Junior csirke & pisztráng És Markus-Mühle Black Angus Junior tápot. Elég jó beltartalommal bír.

Ezen kívül szoktam adni neki csirke belsőséget, csirkemellet és csirke nyakat, vitaminnal. Vagy ha kapok akkor porcos marha oldalast.

Néha ugyanennek a Lukullusnak a konzervjét is kapja.

2023. aug. 23. 14:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokan felhördülnének itt, hogy vegyesen eteted, de részemről úgy vélem, jól tartod. Nj-s vagyok. Én is adtam mindig húst a táp mellé.
2023. aug. 23. 15:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem sok nyerset adok. A macskámmal BARFozok, így valamilyen szinten tudom/mondták hogy nem igazán szerencsés vegyesen adni. Leginkább azért is próbálgatom neki hogy szokja/tudja meg hogy van amit jobban rágni kell, elég habzsolós tud lenni. Illetve azért is hogy minél több különböző fajta étellel találkozzon fiatalon.

Eddig nem vettem észre hogy rosszabb lenne az emésztése a vegyes miatt, nyilván ha nem hatékony/ sok a végtermék akkor átállok vele csak a tápra. :)

Köszi szépen a válaszod!

2023. aug. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!