Arpi1969 kérdése:
Létezik LABDA azaz labda kutyáknak, ami focilabda méretü és nem tudja kiharapni, és plusz valami módon tudja cipelni is? Merthogy azért harapja ki hogy utána tudja végre cipelni, viszont a lukas ladbával meg már nemtud focizni sajnos.
Figyelt kérdés
Olyat találtam 15-ért lehet rendelni plusz posta, amit nem tud kiharapni és focilabda méret, de akkor hogyan lehetne megoldani hogy cipelni is tudja? ez a nagy kérdés, meghogy nincs-e olcsóbb?2023. aug. 13. 18:06
A kérdező szavazást indított:
olyan nincs amit kérdező szeretne, tehát kiharaphatatlan labda cipelési lehetőséggel
van ilyen labda sőt a labda cipeli a kutyást
van ilyen kutya amelyik ilyen labdát szeretne de ezt még felkéne találni a tudósoknak (MTA)
napszórás ellen legjobba napolaj, megjött Nérő a hősugár
14 szavazat
1/14 anonim válasza:
Azt hittem, hogy ezt a kutyám írta ki, de ő nem Árpi.
2/14 anonim válasza:
Van nagyméretű szivacslabda, nem tudom, hogy azt hosszú ideig össze tudja-e nyomni annyira, hogy a szájában tartsa.
Ez néhány éve ilyen Kik-típusú boltban ezer forint alatt volt, semmiképpen nem tizenötezer.
4/14 anonim válasza:
Ez kutyánként eltérő. Az én kutyám kedvence az IKEA textil focilabdája, tudunk vele labdázni, tudja cipelni, de egy játékgyilkos kutyának ez nem lenne jó.
5/14 A kérdező kommentje:
KÖszi a LINK-et ilyesmi kellene szuper jó lenne, csak ez 14-es, nagyon kicsi, még jó hogy nem ez a szeszxrovat, szóval nézem hátha van ilyen foci méretben is ...
2023. aug. 13. 19:07
6/14 A kérdező kommentje:
nem játékgyilkos, csak simán válogatott kutyafocista, és jók a fogai is
2023. aug. 13. 19:09
7/14 anonim válasza:
A decatlonban lehet venni ilyen kézilabda nagyságú teniszlabdát. Anyaga, színe ,formája is teniszlabda csak nagyobb méretben. Megprobalhatod.
8/14 anonim válasza:
Ezt a kérdést komolynak szántad ilyen szavazási opciókkal is?
10/14 A kérdező kommentje:
18 cm 15.000ft de ez sztem szuper lesz foci is de tudja cipelni is
2023. aug. 13. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!