Kutyám véletlenül megette a másik kutya szívgyógyszerét. Lehet baja tőle?
Figyelt kérdés
Aki szívbeteg 5-6kg, aki helyette megette 9kg. Leesett a padlóra sajnos a tabletta...2023. aug. 6. 20:58
1/7 anonim válasza:
Állatorvosi ügyeletet hívnám a helyedben, az itt válaszolók (köztük én is) csak találgatni tudnak. Az ügyelet valószínűleg kérdezni fogja a gyógyszer nevét is.
3/7 anonim válasza:
Kérdezz orvost ez ügyben ne itt kérj tanácsot.
Ne haragudj kérdező de nagyon súlyos eseteknél nem is értem miért ide fordultok segítségért először szak embert kell felhívni nem ide jönni.
Majd utólag ráérsz ide is jönni de ne ez az oldal legyen az első hanem mindig orvoshoz fordulás.
5/7 anonim válasza:
milyen szívgyógyszer? pimobendán, vagy valami antiarritmiás szer?
ügyeleten mit mondtak?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nincsen semmi baja, jól van. Orvosunkat megkérdeztem és ha csak nem nagyobb dózisban eszik belőle véletlenül, mint a súlya alapján kéne, akkor nem lesz baja. Ő csak egyet evett, 3-4 től már lehetne baja.
2023. aug. 7. 13:15
7/7 anonim válasza:
Az jó örülök neki vigyázz rá jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!