A kutyádnak mi lenne az óvodai jele és miért?
Az egyiknek ágy,marha lusta.🤣
A másiknak felmutatott középső ujj,mert pofátlan. 🥰
A harmadiknak szív mert tele van szeretettel. ❤️❤️
#2 vagyok
Nagyon szeretetteljes kutyus. Szegény 4 hetesen került hozzánk, az előző "gazdája" nem akart kölyköket (de bszott figyelni a kutyájára, ha már nem ivartalanított), és közölte: vagy elvisszük, vagy agyonveri. Befogadtam, felneveltem.
Szorosan kötődik hozzám, nagyon igyekszik a kedvemben járni, ezért szívecske :)
Kis szerény, csendes, hálás kutyus.
Egyikőjüknek az eledeles tál. Bélpoklos :D
Másikuknak pedig egy bot, mert imád pakolászni. (főként mondjuk nem botokat, hanem virágtányérokat :D)
Az egyiknek bálna. Van egy plüss bálnája, és mindig olyan cukin megfogja és viszi az udvarba sétálni, és aztán vissza is hozza a házba. Imádnivaló. Imádja a plüssöket, és szerencsére sosem rágja szét őket, hanem viszi őket ide-oda, nyalogatja őket, stb.
A másiknak pedig.. talán egy korona. Olyan ítélkezően tud nézni, meg olyan lenézően, szóval talán a korona, merthogy úgy tűnik, hogy ő nagyon nagyra tartja magát. :D
Milyen jó, hogy itt szinte mindenkinek 2 kutyája lehet.
Én is szeretnék, de nem lenne rá se időm, se pénzem a cicák és tengerimalacok mellett egynél több kutyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!