Milyen cuccai vannak a kutyádnak?
Nincs márkája sem a játékainak sem a tálaknak. A vele töltött idő, játék és a kaja minősége mérvadó.
Póráz egyedül ami minőségi, mert sokat sétálunk és nem akarok 2 évente újat venni.
Bőr, aláfilcezett nyakörv
hám (Trixie)
fémtálak (2-2 db etető, itató), egy hordozható itató
szobakennel (nagy)
szobakennel, kisebb - ez befér a kocsiba, hosszabb utakra ebben utazik
pórázak a Fressnapfból 4 db 2 méteres, 1 db 7 méteres, 1 db 10 méteres (a 2 métereseket alig használom, sétáltatni a 7 méteressel szoktam)
kefe (2 oldalú)
pokróc (2 db)
vízhatlan pokróc a kocsi ülést védeni (2 db)
kültéri szigetelt fa ház (méretre lett készíttetve), abban szalmazsák, amihez van 2 huzat
műanyag fekhely (járólapos helyiségben használjuk, benne szalmazsák, ahhoz is van 2 huzat)
2 db műanyag labda
2 db húzogatós játék (de dobálni szoktuk azokat is)
1 plüss (de már nem játszik vele, az előzőt kölyökkorában nagyon szerette)
2 db jutalomfalat tartó zacskó
kutyapiszokgyűjtő zacsik (kb. 10 tekercs biztos)
Amúgy rágni szeret a leginkább, így mindig van csont alakra préselt marhabőr előtte.
A fekhelye: [link]
Hám: [link]
Pórázból van vagy 5, Flexi, sima szövet, alkalomhoz választunk
A tálja sima rozsdamentes acél
Játékaiból mindenféle van, a kedvencei a csomozott szövetjátékok mint pl ez: [link]
Kefe: [link]
Emellett a nyakörvén a telefonszámos biléta, LED nyakörv és autós biztonsági öv póráz Aliexpressről van.
Egyéb cuccai az étrendkiegészítői: lazacolaj és zöldkagyló por, jutifalatok. Kutyapulcsi télre mivel kistestű és közel van a hasa a földhöz H&M.
Mar megrendeltem neki nyarra a hawai inget, meg fuxokat, napszemcsit, medencet, ananaszos kutya smoothie-t, hogy tudjunk vele flexelni instan, meg csak ugy 20 kilo waggyu steaket, mert szereti a kis dragam. :D
Na nyilvan nem, van egy alap nyakorve biletaval, egy setalos nyakorv k9 porazzal, egy futos k9 ham Musher rugos porazzal biciklizeshez, ragokotel, kavefa bot, 2 labda, 1 melleny telre mert fagyos, valami kong ragoka a kerti tó feneken a tobbi ilyen cucc elasva, 2 fém tál, meg egy fekhely amit nem hasznal, mert a kanapen doglik 24-bol 20 orat.
Kaja valtozo, de 60-80% hustartalmu tap, konzerv, juti. Plusz par tapkieg. idoszakosan, csipkebogyo, kollagen, zoldkagylo, kendermagolaj, lazacolaj, stb.
Áh én is kutya felszerelés mániás vagyok. Több is van mint kellene, de amikor látok tiktokon videókat, hogy valaki egész gardróbot tart fenn a kutyázásnak, mindig megnyugszom.
Az Anione, és a Dogs Creek márkát nagyon szeretem, van több féle színű, hosszúságú póráz, jutifalat tartó, gumis tálak. Kakizacsi tartó, nyakörvek, klikker, tálak. A Ferplast is jó márka, most fogok rendelni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!