Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a wippetről?...

Mi a véleményetek a wippetről? Jobb mint a többi agár fajta? Kinek mik a tapasztalatai vele?

Figyelt kérdés
Már 15 éve kutya tartó vagyok. A legutóbbi kutyám egy labrador volt,sajnos idén halt meg 10 évesen rákban. Szeretnék egy kutyát újból, már voltak jack russeleim is. A whippetet bent tartanám, napi 1 óra futás is rendelkezésre áll egy mezőn ami 2hektar, 5 percre a házunktól. Van egy kertünk is, amire ki tudna jönni játszani majd vissza be a házba. Akkor lenne bent és kint amikor akar. Minden napi futás, és hétvégén nagyobb túrák és műnyúl-üldözés is rendelkezésre állna neki. Ha gimibol (18vagyok),akkor tudok vele otthon is játszani. Szerintetek ez így elég neki? Nyugodt lenne ha így le van mozgatva és nem rombolna bent?

2023. júl. 30. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tanulsz meg szépen írni, fogalmazni, nem fogod elvégezni az egyetem büfészakát sem.
2023. júl. 31. 10:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"18 vagyok"

"már 15 éve KUTYA TARTÓ vagyok"

🤣🤣🤣🤣🤣

2023. aug. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!