Sejthető lett volna ezekből a jelekből hogy el fog pusztulni?
Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán volt a kutyámnak ellése,sikeresen meg is született 6db gyönyörű tacskó. Köztük volt 1db merle foltos,folyamatosan nyivákolt,az anyja a fejéhez rakta csak,néha viszont szoptatta ritkábban,esetleg a kutya érezhette hogy nem lesz életképes? Próbáltam újraéleszteni,de sajnos már késő volt.😓2023. júl. 29. 23:40
21/30 anonim válasza:
Te hàborodtàl fel az igazsàgon.
22/30 A kérdező kommentje:
Nem háborodtam fel,mert igazuk is van,én nem a szaporítás miatt vettem hanem kedvtelésből,de ha fialásból egy kis pénz össze tud jönni nem vetem meg,nem kis pénz 2 kutyát eltartani,például abból a pénzből tudok venni nekik egy jó kutyaházat télire,meg jó sok kaját.
2023. aug. 20. 22:31
23/30 A kérdező kommentje:
Mindjárt jönnek azok a kommentek is hogy kint tartasz télen tacskót?? TE VADÁLLAT!!! Előre látom.
2023. aug. 20. 22:31
25/30 anonim válasza:
Akkor vegyük sorra: van ket fajtajellegü kevereked, nem igènyeiknek megfeleloen tartod oket, es azert szaporitod hogy tudj nekik venni kajàt.
Mondd, ezt igy elolvasva te nem szègyelled magad? Kellene…
26/30 anonim válasza:
25, nem fogja szégyellni magát, az ország fele ilyen söpredékből áll. :(
27/30 A kérdező kommentje:
Jólvan na,elnézést kérek mindenkitől,van velük foglalkozva napi 3x kapnak kaját minden,úgy mondom,örülnék ha ilyen helye lenne sok kutyának,nem úgy hogy a sok köcsög láncra veri,na azt én sem szeretem.
2023. aug. 21. 10:56
28/30 anonim válasza:
Miért is adsz nekik napi 3-szor? A felnott, egeszseges kutyaknak napi 1 max 2szer adunk enni. Buta vagy meg még egy mocskos ingyenélő szaporító is…
29/30 A kérdező kommentje:
Mivel most fialt nemrég,a kan 2x kap,e öljetek már meg a kommentekkel légyszi,ne egy bűnözőként kezeljetek már könyörgöm.
2023. aug. 21. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!