Sejthető lett volna ezekből a jelekből hogy el fog pusztulni?
Kutyák érzik,amelyik kölyök életképtelen azzal nem foglalkoznak.
Annó mikor 14 éves voltam, a kutyámnak voltak kiskutyái akkor még az a szemlélet volt,hogy a kutyának egyszer szülnie kell (bar van ahol még most is ez a mende monda) Az egyik kisebb volt, majd folyamatosan kilökte a ládából,hiába tettük vissza kilökte. Sírt szegény,próbáltuk cicire rakni,akkor szopizott,de amikor nem figyeltünk újra ki lett lökve. Aztán hétvége volt a kicsi nem nagyon mozgott,de lélegzett. Próbáltunk neki felvizezett mézes tejet adni,cseppentőből,de nem igazán akarta elfogadni.Úgy volt állatpatikába másnap veszünk tejpótlót etetjük mi,de Sajnos másnapra elpusztult, 3 napot élt,valószínúleg túl kevés tejhez juthatott vagy eleve volt vmi baja.
Lehet vmi fejlődési rendellenessége volt vagy vmi.
Már gyerekként tudtam,hogy nekem amíg lesz kutyám egyik sem fog elleni,hanem ivartalanítva lesz. Emlékszek nagyon megviselt a kiskölyök halála.
Szóval ha egy kölyköt nem szoptat az anya vagy ellöki magától,az a kölyök gyenge,életképtelen ezért nem fogja etetni. Vannak egyedek akik a gyenge kölykeiket meg is eszik.
Viszont jó lenne ha nem szaporítanál és majd ivartalanítanád az anya kutyát.
"bejegyzett tenyésztőtől vannak"
Tenyésztő tud róla, hogy szaporítod a kutyáit? Arról, hogy megszeged az ivartalanítási kötelezettségedet, amit elvileg aláírtál a kiskutyákra kötött szerződésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!