Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sejthető lett volna ezekből a...

Sejthető lett volna ezekből a jelekből hogy el fog pusztulni?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán volt a kutyámnak ellése,sikeresen meg is született 6db gyönyörű tacskó. Köztük volt 1db merle foltos,folyamatosan nyivákolt,az anyja a fejéhez rakta csak,néha viszont szoptatta ritkábban,esetleg a kutya érezhette hogy nem lesz életképes? Próbáltam újraéleszteni,de sajnos már késő volt.😓
2023. júl. 29. 23:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Illetve ezek már alapból fajtajellegű keverékek tk híján, az utódaik is azok lesznek. Szinten tk híján nem tudni, hogy a szülők milyen rokonságban vannak egymással. Simán lehetnek beteg, degenerált kiskutyák…
2023. júl. 30. 14:28
 12/30 anonim ***** válasza:
44%

Kutyák érzik,amelyik kölyök életképtelen azzal nem foglalkoznak.

Annó mikor 14 éves voltam, a kutyámnak voltak kiskutyái akkor még az a szemlélet volt,hogy a kutyának egyszer szülnie kell (bar van ahol még most is ez a mende monda) Az egyik kisebb volt, majd folyamatosan kilökte a ládából,hiába tettük vissza kilökte. Sírt szegény,próbáltuk cicire rakni,akkor szopizott,de amikor nem figyeltünk újra ki lett lökve. Aztán hétvége volt a kicsi nem nagyon mozgott,de lélegzett. Próbáltunk neki felvizezett mézes tejet adni,cseppentőből,de nem igazán akarta elfogadni.Úgy volt állatpatikába másnap veszünk tejpótlót etetjük mi,de Sajnos másnapra elpusztult, 3 napot élt,valószínúleg túl kevés tejhez juthatott vagy eleve volt vmi baja.

Lehet vmi fejlődési rendellenessége volt vagy vmi.

Már gyerekként tudtam,hogy nekem amíg lesz kutyám egyik sem fog elleni,hanem ivartalanítva lesz. Emlékszek nagyon megviselt a kiskölyök halála.

Szóval ha egy kölyköt nem szoptat az anya vagy ellöki magától,az a kölyök gyenge,életképtelen ezért nem fogja etetni. Vannak egyedek akik a gyenge kölykeiket meg is eszik.

Viszont jó lenne ha nem szaporítanál és majd ivartalanítanád az anya kutyát.

2023. júl. 30. 20:32
 13/30 A kérdező kommentje:
Szépen fejlődnek azóta🙂,nagyon jó genetikával rendelkeznek a szülők,bejegyzett tenyésztőtől vannak,sok a károgó,de ez van. El lesznek adva normális helyre egyébként kiskönyvvel,oltással.
2023. aug. 10. 23:49
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

"bejegyzett tenyésztőtől vannak"

Tenyésztő tud róla, hogy szaporítod a kutyáit? Arról, hogy megszeged az ivartalanítási kötelezettségedet, amit elvileg aláírtál a kiskutyákra kötött szerződésnél?

2023. aug. 11. 11:31
 15/30 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy az utolsó mondja. Ne nagyon hangoztasd, hogy szerződést szegtél, simán feljelenthet a tenyésztő! Tegye is meg, surmó kis szaporíto csicskagyász!
2023. aug. 11. 14:52
 16/30 anonim ***** válasza:
39%
Ha valóban igaz lenne, amit a kérdező állít, akkor nem vette volna magára a komment áradatot és nem károgózza le a válaszolókat. Ha mégis igaz lenne, akkor pedig felettem leírták, kár, hogy még ezt sem tudod… ;) Szegény kiskutyák.
2023. aug. 12. 00:49
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem volt szerződés ember,milyen szerződést szegtem? Nem kívánok én senkinek semmit csak jót,van nekem elég problémám,nem kell még több.
2023. aug. 20. 14:57
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nem tenyésztőtől van a kutyád, ha nem volt szerződés :D Akkor az csak egy újabb szaporító, akinek te tovább szaporítod a kutyáját. Szerencsétlen állat...
2023. aug. 20. 16:02
 19/30 A kérdező kommentje:
Jól van,nem vagytok ennyire felháborodva amikor egy kisgyereket a mosógépbe teszik meg ilyenek,engem itt meg savaztok.
2023. aug. 20. 17:20
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
Te aztán csak tudod. 🙃
2023. aug. 20. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!