Szerintetek melyik fajta kutya a legaranyosabb?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 21:26
11/18 anonim válasza:
Én mindig a keverékeket szerettem a legjobban. Némelyikük utánozhatatlanul szép és egyedi, de az igazi örök kedvencem az "annyira csúnya, hogy már szép". :)
12/18 anonim válasza:
Imádom, hogy egy ízlésről szóló, szubjektív kérdés alatt képesek vagytok lepontozni embereket. Itt az lenne a normális magatartás, hogy olvasunk, de nem pontozunk semmit semerre. :)
13/18 anonim válasza:
Nekem a németjuhász és a máltai selyem.
15/18 anonim válasza:
Nekem küllemre és jellemre is a szálkásszőrű tacskó. A bajusza és szakálla miatt nagyon mókás az arckifejezése, a személyisége pedig nagyon öntudatos. Ha dolgozni kell, akkor szívét-lelkét beleadja, igényli a feladatokat, egyébként pedig szertelen és játékos. Ha valaki tisztában van vele, hogy munkakutya és ehhez igazodva tartja, akkor nagyon sok boldogságot tud adni.
16/18 anonim válasza:
Angol cocker spániel vagy ír szetter
18/18 anonim válasza:
Nekem a labrador és a különböző keverék kutyusok 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!