Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egyedül élsz barátok,...

Ha egyedül élsz barátok, család nélkül, hogy oldod meg az idős kutyád sűrűbb kivitelét?

Figyelt kérdés

Fiatal, egészséges kutya kibírja, míg hazaérsz a melóból. De idős kutyának, legalábbis enyém, 4-5 óránként ki kell mennie. Most még itthon lakom, mindig van itthon valaki. De nemsokára költözöm, természetesen a kutyám jön velem. Nem merek beengedni idegent a lakásba, hogy kivigye. Hazaugrani nem fogok tudni melóból. Terítsem le az egész szobát kutyapelussal? Pisi még nem gond, de ha nagydolog is rájön, az már gáz, mert ő annyira szobatiszta, hogy amikor hasmenése volt és besikerült neki, akkor elfogyasztotta....

Menhelyes kutyus amúgy és 14.évében van.

2023. júl. 21. 12:44
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igazából amit kinéztem lakást, közös udvaros földszintes, 3 különálló lakás van, mindenkinek a saját lakása előtt lévő kis zöldterület a sajátja és azt magának kell rendben tartania. Szóval elegendő volna oda kivinni a ház elé pisilni meg kakilni, kakit összeszedni, kidobni a ház előtti saját kis kukába és kész. 10 perc.

De szerintem keresek hivatalos , leinformálható kutyaszittert.

2023. júl. 21. 22:00
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
21 Vagy keresel egy kutyabarát, szimpi szomszédot, aki sokat van otthon. Az is jó megoldás lenne.
2023. júl. 22. 07:19
 23/26 anonim ***** válasza:
15%
15-ös vagyok, tudtam, hogy le leszek pontozva, de ez egy zeneszöveg, a hatalmas TM-től :)
2023. júl. 22. 07:36
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért lett lepontozva, mert egy zeneszöveg, és nem válasz a kérdésre, azaz a kérdés szempontjából nem hasznos.
2023. júl. 22. 08:00
 25/26 anonim ***** válasza:
44%

Keresni kell kutyaszittert, aki kiviszi, vagy megoldod te. Ennyi a nagy helyzet.

De egyelőre csak a kifogásokat gyártod.

2023. júl. 22. 08:02
 26/26 anonim ***** válasza:
48%
25-ös vagyok. Most már értem, köszönöm!
2023. júl. 22. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!