Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egyedül élsz barátok,...

Ha egyedül élsz barátok, család nélkül, hogy oldod meg az idős kutyád sűrűbb kivitelét?

Figyelt kérdés

Fiatal, egészséges kutya kibírja, míg hazaérsz a melóból. De idős kutyának, legalábbis enyém, 4-5 óránként ki kell mennie. Most még itthon lakom, mindig van itthon valaki. De nemsokára költözöm, természetesen a kutyám jön velem. Nem merek beengedni idegent a lakásba, hogy kivigye. Hazaugrani nem fogok tudni melóból. Terítsem le az egész szobát kutyapelussal? Pisi még nem gond, de ha nagydolog is rájön, az már gáz, mert ő annyira szobatiszta, hogy amikor hasmenése volt és besikerült neki, akkor elfogyasztotta....

Menhelyes kutyus amúgy és 14.évében van.

2023. júl. 21. 12:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom milyen választ vártam igazából. Talán megerősítést, de hát én ismerem a blökit. Nem az, hogy nem szereti az idegeneket, ne agresszív vagy ilyesmi, inkább félénk, bizalmatlan, nem is akar barátkozni idegennel, nem nyit, mert neki csak én vagyok. Tőlem kapja a törődést, kezdetektől. Vagyis 5 éves kora óta, mert akkor lett örökbe fogadva.
2023. júl. 21. 13:18
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Én biztos nem mennék haza kutyaszar/hugyszagba, inkább keresnék egy rutinos sétáltatót. A kutya túléli, ha olyannal sétál napi 1*, akit nem ismer, ha valaki ért a kutyakhoz, akkor le fogja tudni vinni. Ajánlás alapján keress, meg ha ennyire parázol, tegyél bentre kamerát és rakd el az értékeidet.
2023. júl. 21. 13:35
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Kutyaszittert próbálgatnék. Lehet hogy velük bizalmasabb lenne, eleve állatszerető emberek. Többször találkozik vele lehet megszereti.
 14/26 anonim ***** válasza:
94%

11 A lényegen ez nem változtat.

Új helyen szerintem meg tudja szokni, hogy máshol kell ezeket a dolgokat elvégezni. Habár azt nem tudom mennyire fogja megzavarni. Elképzelhető, hogy onnantól nem fogja megvárni a sétákat sem az ilyesmivel, hanem ott végzi el akkor is, ha otthon vagy.

15/26 anonim ***** válasza:
25%

Nincs már család, nincs már az aki segítsen,

Nincs már ha fázol takaróval beterítsen.

Csak az üres szoba, vagy az utca pora folytogat nincs erőd változtatni sorsodon.

Mindnki elhagyott mindenki elárult,

Bárhol kopogtattál minden kapu bezárult.

Sötét nappalok, veszélyes éjszakákat átélve,

Csak a magány, mi vár téged.

2023. júl. 21. 13:40
 16/26 kólalány válasza:
94%
A kutyaszittert én is jó megoldásnak tartom, ők tisztességesen foglalkoznak a kutyussal, odafigyelnek rájuk, és tuti biztos, hogy kutyabarát ember érkezne hozzád, jó kezekben lenne a kis társad. :)
2023. júl. 21. 13:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kereshetnél a környéken trénert, aki vállal kutyasétáltatást. Bennük azért általában meg lehet bízni, és ha kifejezetten mentett kutyához értőt keresel, tudni fogja jól kezelni a kutyádat. Otthonra meg tehetsz le pelenkát, szobatisztaságnál tudom, hogy nem a legjobb, de idős kutya más, illetve létezik kutyáknak inkontinencia pelenka, van szukáknak és kanoknak is, más a fazon a két nemnél, ezt rá kell adni, mint a babákra, erre keress még rá.
2023. júl. 21. 14:33
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#15 Ez elég fojtogató volt 😔

2023. júl. 21. 14:51
 19/26 anonim ***** válasza:
92%

18!

Ugyanezt vettem észre én is.. a fojt szót j-vel írjuk.

Amúgy kérdező, én ezért hagytam anyukámnál az öreg kutyám. Igaz,ők is szeretik egymást. Így más. 14 éves ő is,kinti kutya. Nem volt szívem kiszakítani és panelba hozni egy terelőkutyát.

2023. júl. 21. 15:54
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
1) Profi, leinformálható (e miatt drága) kutyaszittert veszel fel. 2) Diák kutyaszittert veszel fel, aki minimál pénzért nagyon szívesen felugrik és leviszi a kutyust, és kisebb eséllyel pakolja ki a lakásod mint egy random idegen.
2023. júl. 21. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!