Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg halt a kutyám ma éjszaka...

Meg halt a kutyám ma éjszaka lehet megmérgezték ?

Figyelt kérdés
Hajnali kettőkor találttam az udvaron a fűbe, kivolt hűlve már, láttam a gyötrelmet rajta, mintha fájna neki valami, és az egyik szeme kidülledt Yorki 11 éves volt mintha fehér nyál vagy valami habos váladék volt az orrán

#betegség #mérgezés #nem vettem észre?
2023. júl. 21. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon sajnálom a kutyusodat :((

Sajnos lehet, hogy megmérgezték, vannak olyan idióta barmok akik poénból csinálják. Pár éve instán láttam egy bejegyzést, hogy a szomszéd városban fagyállóba mártott húst dobálnak a kutyáknak. Nagyon féltem, hogy ide is eljönnek, de szerencsére nem tették.

2023. júl. 21. 16:44
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Mit keresett kint egy yorki? Komolyan kint tartottatok egy kistestű kutyát, aki nem kinti tartásra lett tenyésztve? Benti kutyaként még mindig élne. Amúgy az sem kizárt, hogy be akarnak törni a környéken valahova, és ezért szálltak rá a kutyákra. Többek között ezért sem jó ötlet ma már a kutya házőrzőnek.
2023. júl. 21. 22:04
 13/18 A kérdező kommentje:
12/12 NEM Miből veszel ilyet ki tud menni vécére ha akar és be is bírt jönni melletem aludt................
2023. júl. 22. 07:28
 14/18 A kérdező kommentje:
ki használna házőrzőnek 2 kilós kutyát......
2023. júl. 22. 07:35
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem írtad, hogy kutyaajtón járkálhat ki, honnan kellene tudni? Akkor viszont sürgősen szereljetek fel kamerát, és szüntessétek meg a kutyaajtót, ha nem akartok arra hazaérni, hogy kirámoltak titeket.
2023. júl. 22. 08:02
 16/18 A kérdező kommentje:
15 Ez súlyos, mert nincs kutya ajtó, azért nem írttam, tudod vidéken nem minden ház klimatizált és erre a legjobb megoldás a szellőztetés mert nem tudsz megmaradni a házban...Nem tudom felétek milyen sűrű a betörés de felénk ritka, Mi nem feltétlen hívnánk rendőrt szimplán ásnánk egy gödröt az új vendégnek... De nem valószínű hogy ide törne be valaki itt mindenki ismer mindenkit és hidd el innen élve nem menne ki a betörő és ezt mások is tudják
2023. júl. 22. 08:19
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Nekem sincs klímám. Reménykedj, hogy nem nekem lesz igazam, de a betörők gyakran kezdik a kutyák kiiktatásával. Én lezártam a témát.
2023. júl. 22. 10:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyébként egy kutyát be lehet arra tanítani hogy az ilyen bedobott finomságnak kinéző mérget ne egye meg?

Csak azt ami a tálkájába kerül?

2023. nov. 27. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!