Merre tudnám úszni vinni a kutyát Budapest belvárosából?
Kutya-uszoda, Duna-part, bármi jó lenne, csak annyi a kikötés, hogy lehetőleg olyan 30-45 perc tömegközeledés legyen, vagy max 20-25 perc taxival.
Ebben a melegben lehetetlen lemozgatni a kutyát, úszni viszont nagyon szeret, úgyhogy elvinném valahova. Keresgéltem a neten, de a legtöbb kocsi nélkül nagyon messze van, és hátha valakinek van valami tuti tippje. :)
Ár nem számít.
Hajógyári sziget északi csúcsa kedvelt kutyafürdető hely. Sekény a víz és nincs sodrás.
Egyébként ne pontozzátok le azt, aki a Duna veszélyességére figyelmeztet, mert ha rossz helyen engedi a kérdező a Dunába a kutyát, úgy elviszi a sodrás, hogy az életben többé nem látja. Az örvények szintén lehúzhatják, amik különösen a hidak közelében veszélyesek. Szóval a Margitszigeten biztos, hogy ne!!!
A Városligeti tóban én is sokszor fürdettem a kutyáimat, bár igazából nem szabad, ezért nem árt figyelni közben a közterületest, de főként azt kell megnézni, hogy elég tiszta-e a víz, mert kiütéses lehet tőle a kutya hasa. Amúgy én a vár mögött, a csónakázó tóba eresztettem be a kutyát, ott a víz tisztább volt, és az félreeső hely. Most nem tudom, milyen ott a helyzet.
"Szóval a Margitszigeten biztos, hogy ne!!!"
Nem csak a hidakból áll a Margitsziget! Évekig hordtam /nagyjából a sziget közepére/ a kutyáimat oda fürödni, semmi bajuk nem lett!
"Városligetben nincs úszási lehetőség."
Vígan úsztak a vár mellett a tóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!