Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhász lakásba, hobbiból...

Németjuhász lakásba, hobbiból tartható?

Figyelt kérdés

Napi 3-4* pisiszünet adott. De a lényeg. Sokat mennénk sétálni, napi 3 órát. Heti 2* kocogni mennénk 1-1 órát.

Séta alatt labdával futtatnám és sokmindenre tanítanám.

Játszanánk huzigalósat meg frizbi elkapósat meg eldugok valamit és meg kell keresnie, meg olyat, hogy ha teljesít egy parancsot, akkor dobom el a játékát.

Szóval sokat foglalkoznék vele aktívan.

Hétvégén meg elmennénk egy nagyobb városi vagy erdős sétára, ami kb 5-7 órás lenne, több másik kutyával együtt. Ezen a napon nem lenne tanulás meg ilyesmi, hanem bandázna a többi kutyával és csak mennénk sokat. Sajnos máskor nem tudunk közös sétát, kutyás bandázást tervezni. De ilyenkor majd jól kitombolhatja magát.

Én úgy érzem, jó helye lenne nálam és eleget foglalkoznék vele. Szerintem jó társak lennénk.

2023. júl. 14. 23:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azért nagyon durva, hogy ilyen emberek szabadlábon lehetnek.

Beérkezett üzeneteid

Beérkezett

Beérkezett

Elküldött

Elküldött

Letiltott

Letiltott

Új üzenet

SexRexLex

Kutyavállalás

Tiltás

2023. július 15. 00:00

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: Németjuhász lakásba, hobbiból tartható?

"#5 #6 Nem hirtelen pattant ki az ötlet a fejemből. Amiket leírtam, az úgy is lesz. Ez tény. A kérdés, hogy ez elég-e, jó-e neki stb."

Az üzenet:

Teljesen alkalmatlan vagy!

helyedben vennék egy kerékpárt ahogyan valaki megírta és azt b.u.ziznám, hagyjad a kutyát.

ha ismeretlen emberek megerősítésére vársz akkor ott nagy baj van a toronyban.

ne kutyázz! hagyd békén ha eszedbe jut akkor verd magad jó erősen halántékén egy kalapáccsal de az élesebb részével.

Válaszol

Töröl

2023. júl. 15. 00:26
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, itt rengeteg az olyan suttyó, akinek a kutya csak akkor kutya, ha a kert végében van. Nem kell velük foglalkozni.

Német juhász teljesen jó lakásba, még a munka vonal is. Megfelelő életmód mellett pont úgy csak aludni fog, mintha a kertben tenné. Az alváshoz meg nem kell neki nagy hely.

Nyilván ne munkavonalasat válassz, hanem egy egészséges küllemet, ha nem célod, hogy aktívan dolgozz vele.

2023. júl. 15. 00:32
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Úgy tűnik valakinek már megint elgurult a gyógyszere... ebben a kategóriában sokszor megtörténik XD tiltsd le, jelentsd és ne foglalkozz vele.
2023. júl. 15. 00:49
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Én is kaptam szerelmeslevelet

[link]

2023. júl. 15. 00:57
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
A 10es egy gyogyos.
2023. júl. 15. 01:52
 16/19 anonim ***** válasza:
14%

Kutya tartása bele a lakásba?

Vagy esetleg lakásbaN.

2023. júl. 15. 07:59
 17/19 NTBS ***** válasza:
21%
Szerintem inkább kisebb testű kutyáknak való a lakás.
2023. júl. 15. 14:22
 18/19 anonim ***** válasza:
27%
Nekem ilyen helyről lett egy német labi keverék kutyám. A csajszi is azt hitte bírni fogja idővel meg szusszal. A kutya szétszedett egy komplett kanapét unalmában, megrongált nem egy bútort. Ha ilyen kutyát akarsz lakásba azzal számolj, hogy a munkán kívül minden időd rá fog menni.
2023. júl. 15. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól füg. Ha le fárasztod. Igen
2023. júl. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!