Németjuhász lakásba, hobbiból tartható?
Napi 3-4* pisiszünet adott. De a lényeg. Sokat mennénk sétálni, napi 3 órát. Heti 2* kocogni mennénk 1-1 órát.
Séta alatt labdával futtatnám és sokmindenre tanítanám.
Játszanánk huzigalósat meg frizbi elkapósat meg eldugok valamit és meg kell keresnie, meg olyat, hogy ha teljesít egy parancsot, akkor dobom el a játékát.
Szóval sokat foglalkoznék vele aktívan.
Hétvégén meg elmennénk egy nagyobb városi vagy erdős sétára, ami kb 5-7 órás lenne, több másik kutyával együtt. Ezen a napon nem lenne tanulás meg ilyesmi, hanem bandázna a többi kutyával és csak mennénk sokat. Sajnos máskor nem tudunk közös sétát, kutyás bandázást tervezni. De ilyenkor majd jól kitombolhatja magát.
Én úgy érzem, jó helye lenne nálam és eleget foglalkoznék vele. Szerintem jó társak lennénk.
Azért nagyon durva, hogy ilyen emberek szabadlábon lehetnek.
Beérkezett üzeneteid
Beérkezett
Beérkezett
Elküldött
Elküldött
Letiltott
Letiltott
Új üzenet
SexRexLex
Kutyavállalás
Tiltás
2023. július 15. 00:00
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Németjuhász lakásba, hobbiból tartható?
"#5 #6 Nem hirtelen pattant ki az ötlet a fejemből. Amiket leírtam, az úgy is lesz. Ez tény. A kérdés, hogy ez elég-e, jó-e neki stb."
Az üzenet:
Teljesen alkalmatlan vagy!
helyedben vennék egy kerékpárt ahogyan valaki megírta és azt b.u.ziznám, hagyjad a kutyát.
ha ismeretlen emberek megerősítésére vársz akkor ott nagy baj van a toronyban.
ne kutyázz! hagyd békén ha eszedbe jut akkor verd magad jó erősen halántékén egy kalapáccsal de az élesebb részével.
Válaszol
Töröl
Kérdező, itt rengeteg az olyan suttyó, akinek a kutya csak akkor kutya, ha a kert végében van. Nem kell velük foglalkozni.
Német juhász teljesen jó lakásba, még a munka vonal is. Megfelelő életmód mellett pont úgy csak aludni fog, mintha a kertben tenné. Az alváshoz meg nem kell neki nagy hely.
Nyilván ne munkavonalasat válassz, hanem egy egészséges küllemet, ha nem célod, hogy aktívan dolgozz vele.
Kutya tartása bele a lakásba?
Vagy esetleg lakásbaN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!