Tapasztalatok a Cane Corsokról?
Figyelt kérdés
Párom szeretne canet venni,de mivel elég nagytestű kutya ezért kíváncsi vagyok tapasztalatokra/véleményekre,hogy milyen temperamentumúak,kisgyerek mellett tarthatóak e (várandós vagyok) stb :)2023. júl. 9. 19:56
1/20 anonim válasza:
Én anyuka vagyok és nem engedem át a gyerekemet ahhoz akiknél ez a fajta van. Oké,igen,tudom,cuki meg tök szemétség,hogy bizonyos országokban be van tiltva ez a fajta és mindenki hülye aki szerint nem egy cuki mackó ez a kutya, de akkor is. Az a baj,hogy ez (azt hiszem) a világ legerősebb kutyája. Erősebb,mint egy oroszlán. Innentől kezdve szerintem bárki beláthatja,hogy rohadtul nem kéne tartani. Igen,csak meg kell nevelni,tudom,mindenki zseniálisan tud kutyát nevelni. De akkor is.
2/20 A kérdező kommentje:
Pont emiatt nem igazán vagyok benne biztos,hogy jó ötlet lenne gyerek mellé :/
De azért kíváncsi vagyok még véleményekre
2023. júl. 9. 20:05
3/20 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan szülő véleménye akinek ilyen kutyája van,hogyan jön ki a kutya a gyerekkel
2023. júl. 9. 20:06
5/20 anonim válasza:
Első vagyok és amúgy nagyon jól jön ki a gazdája kisgyerekével. A kisgyerek húzza,nyúzza. A kutya is aranyos,tényleg.
Szóval aki együtt tud élni a gondolattal,hogy egy ilyen kutya egy mozdulattal ölhet, annak tökéletes.
6/20 anonim válasza:
Miért pont ezt a fajtát választotta a párod?
7/20 anonim válasza:
* a harapása erősebb,mint az oroszlánnak.
8/20 anonim válasza:
Nem volt még soha ilyen kutyám (labradorom van aki imádja a gyerekeket).Én biztosan nem vállalnám be akkor ha egyik fél nem szeretné mert fél tőle vagy a gyerekét félti tőle ami teljesen jogos.Az biztos hogy nem első gazdis kutya mert nagyon határozott és kemény nevelést igényel fajtájának köszönhetően.Ha normálisan van nevelve,szocializálva akkor semmi baj se lesz de erre nincsen garancia (másik kutyánál sincsen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!