Mi a véleményetek a nevelőspray-ről (kutyának)? (Rossz ízű cucc, amivel ha pl. a cipődet lefújod, nem fogja megrágcsálni. )
a nevelést, az iránymutatást, az együttérző, felelőségteljes törődést semmi sem pótolhatja -ha már második kutyáról van szó, éppen aktuális lenne végre kicsit utánaolvasni, hogyan is működik egy kutya mik a szükségletei, hogyan biztosíthatsz neki egy boldog kiegyensúlyozott kutyaéletet
Cesar Millan, Jan Fennell, Dr.Bruce Fogle könyvei segíthetnek
Ember, abból, hogy egy TERMÉKRŐL egy kérdést tettem fel, honnan veszed a feltételezést, hogy nem tudok nevelni, iránymutatni, felelősségteljesen dönteni? Hogy nem tudom, mik a szükségletei, hogy nem olvastam a könyveket? Ez neked mind abból jött, hogy kérdeztem egy termékről, aminek a tapasztalataira vagyok kíváncsi? Nem tudsz olvasni, vagy mi bajod van?
Komolyan mondom, kiakasztasz!
Azt sem tudod, ki vagyok, mit csinálok, mit értem el és hogyan bánok a kutyáimmal. Csak jössz ide és fröcsögteted a nyálad?!
Rohadtul nem vagyok kíváncsi az okoskodásodra és az ilyen öntelt mindentjobbantudó, másokatkioktató, mindenbenhibátkereső nagyokosokra!
Mentem, inkább ne is írjon senki, aki meg normális volt, annak meg köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!