Mit csináljak a kutyámmal?
2 hónapos munka vonalu nemet juhaszkutyaról van szo.
Az van, hogy tekeletesen hozza szokot a porazhoz meg a nyakorvhoz, de nrm megy seheova csak amere o akar a porazon.
Mit tegyek?
Mégis mit vársz egy ilyen fiatal kutyáról?
Remélem, hogy a kérdés kamu.
Ennyire fiatal kutya nem lehetne nálad és utcára se szabadna vinni, mert nincs befejezve az oltási program.
8 hetes korától el lehet hozzni.
Holnap kapja meg az utolsó oltást.
Az utcára nem akartam vinni.
De egyépként lehetne azt mondta a tenyésztő.
Remélem a válaszod kamu volt!
Ha 2 honapos, hogy kaphatja meg az utolso oltasat? Az 13-14 het korul van. Akkor meg nem 2 honapos, hanem elmult 3.
Nagyon nem mindegy! De egyebkent utolso oltas utan 2 hettel lehet oket kivinni az utcara, nekem ezt mondta az allatorvos.
Milyen tenyeszto ajanl kinti setat ennyire koran? 🥺
Vidd kutyaoviba! Ha jók a kiképzők, megtanítanak kezelni a pórázt és azon keresztül a kutyát.
Miért is munkavonalú kellett ilyen 0 ismerettel?
3-as, sose keso egy kutyat tanitani, 5 honaposan foleg nem! Ez nem kifogas.
Nekem 8 eves menhelyit is sikerult tanitani, pedig aztan neki volt boven eloelete…kutyasuli majd trener.
#7 viszem.
Csak odáig el kéne sétálnia.
8
A kuyta nem "szabványtermék". Nem mind ugyanúgy máködik.
Én is jártam menhelyre segíteni, éltalában elég reménytelen kutyákkal is tudtam mit kezdeni, még a szüleimnél volt egy makacs kan németjuhézs keverék amikor fiatal voltam, őt is sikerült tanítani.
Ezt ennyire sikerült, az egyik legjobb környékbeli németjuhészos sulival.
Megcsinál ő mindent (ül fekszik, jobbra-balra forog, feláll 2 lábra, hempereg, pacsi 3 féle képp)... miután megszagolta, hogy van-e a kezemben cserébe valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!