Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Este a sötétben milyen kutyát...

Este a sötétben milyen kutyát vinnél magaddal hogy megvédjen?

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Kifejezetten azért, hogy megvédjen, nem vinnék magammal kutyát, mert ahhoz - ahogy előttem írták - képzett kutya kell, de ha megvéd, akkor abból nektek is bajotok származhat.

Viszont egy kutyának, még egy kisebb termetűnek is, van némi visszatartó ereje. Ha valaki határozottan téged szemelt ki, nem sokat ér, de ha csak keres valakit és egy kutyás meg egy kutyátlan, de hasonló adottságú ember közül választhat, akkor esélyes, hogy a kutyátlant fogja. Saját példa: fiatal nő vagyok, kettesben maradtunk a vasúti fülkében a kutyámmal. Bizalomgerjesztő küllemű fiatal srác megy végig a vonaton, nézi a fülkéket, az enyémnél visszalép, rántja fel az ajtót, majd megakad szeme a földön fekvő kutyán és ezzel egy időben a mozdulata is. Meg sem várta, hogy a "Van egy százasod?" kérdésére válaszoljak, húzott el. Nagy testű kutyánk van, fekete alapon rajzos, de az előző kutyánk egy majdnem fehér golden retriever volt és még neki is volt visszatartó ereje. Mondjuk előfordult, hogy kuvasznak nézték :).

2023. júl. 3. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

Egy amstaffnak 1500 newton a harapasa alapbol pl.

Ha kedvesen jatszik velem meg az is brutalisan fajdalmas,pedig olyankor nem harap. 😂 Kekzold folt vagyok.

Csak meg akartam puszilni egyszer,pont orult megrazta a fejet es eltorte az orrom.

En pl nem mernek kezdeni ov kutya gszdajaval. Osztonbol ved az ilyen kutya. Lattam.

Magyarorszagon nem buntetik,ha megharap embereket a kutyad.

Tobb kutya hatekonyabb.

2023. júl. 3. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém snaci keverék, nincs betanitva, mégis megvédett, amikor a csúszós téli időben elmentünk sétálni. A sarok mögött állt valaki és sörösüveg volt a kezében, a kutya pedig visszahúzott és morgott! Aztán elkapta a kezét, nem tudott ütni. Lerántotta a földre, meg is harapta. Aztán amikor felkelt, akkor a kutya folyamatosan morgott, megvédett!
2023. júl. 3. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

Hát, ha valaki nagyon meg akar támadni, fegyvere van, annak mindegy a kutya.

Ha csak simán azt akarom, hogy kerüljenek a zűrös, kettyós alkeszok a falu utcáin, akkor viszem a saját kutyámat. Kaukázusi juhász. Ő fenyegető aurásan nagy.

2023. júl. 4. 00:14
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Nagytestű KÉPZETTET, viszont tudnod kell, ha valaki tényleg meg akar támadni, az a kutyádat sebesíti meg először.

Megéri? Mert bármilyen okos is a kutya vagy erős, ha a támadónál kés van és sikerül pl megszúrnia.

2023. júl. 4. 07:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát nekem beagle van, kislány, 13 kilós és még az életet sem veszi komolyan, nemhogy az embereket, állatokat, csak egy játékos, minden lében kiskanál lüke kiskutya.

Ha reggel megyek dolgozni 6-ra, akkor este sötétedés előtt 3 órával lemegyünk és sötétedésig vagyunk kint, pl most 18-21-ig, télen 14-17-ig van a séta.

Máskor, sötétben vagy nagy melegben, csak röviden megyünk a környéken.

Ha délután dolgozok, 13-tól, akkor reggel nyáron 5-től, sötét időben 7-től van a 3 órás sétánk.

2023. júl. 4. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!