Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány éves kortól böjtölhet a...

Hány éves kortól böjtölhet a kutya?

Figyelt kérdés
Májusban volt 1 éves a kutyám, szeretnék majd vele böjtölni, csak nem tudom mikortól lehet. Úgy tudom 1,5 éves korig még kölyöknek számít, akkor még fejlődik, tehát gondolom nem ajánlott. De ha valakinek van tapasztalata, esetleg orvos mondta, vagy bármi, legyen kedves ossza meg velem. Illetve, hogy milyen időközönként ajánlott böjtölni. Hetente? Kéthetente? (Arra gondolok, hogy egész nap nem eszünk semmit, csak vizet iszunk, ez számít egy böjti napnak)
2023. júl. 2. 11:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
67%

Te ehezzel,de a kutyadat itasd etesd rendesen.

Megint egy elmebetegnek van kutyaja.

2023. júl. 2. 17:56
 22/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem állatkínzás, egy kutyánál azért másképp működik az ilyen 1 napig nem evés, mint egy embernél, de ahogy többen írták is, semmi értelme, semmi pozitív hozadéka, nem lesz tőle egészségesebb, nem lesz jobb az emésztése stb. Nem tudom miért alakult ki gyakorlatként és most lusta vagyok utánaolvasni.
2023. júl. 3. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!