Eltűnt kutya? Még milyen lépést tehetek azért, hogy előkerüljön?
Figyelt kérdés
Zárt kertből kedd reggelre eltűnt az egyik kutyám. A másik teljes épségben megvan, a kerítés szökésbiztos, illetve soha nem szökött még el, sehol nincs megbontva sem. A belvárosból tűnt el, de senki nem látta sehol sem koborolni, szóval van egy olyan gyanúm, hogy ellopták.
Állatorvosnál bejelentettem, átírták a chipjét, az összes környékbeli szervezetnek szóltam, hirdettem az összes helyi csoportban facebookon, kiplakatoltuk a környéket, senki nem látta sehol.
Nyomravezetői díjat is felajánlottam.
2023. jún. 30. 11:12
11/11 anonim 

válasza:

Aki ellop egy kutyát vszeg nem marad városhatáron belül vele, hanem elviszi máshová, szóval otthon hiába keresteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!